ChristmasLights, lumini festive pe care le poți controla cu smartphone-ul tău

34 comentarii
evaluare 4,9/5,0

Prețul inițial a fost: 154,00 lei.Prețul curent este: 119,00 lei.(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 119,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 102,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 90,00 lei/ set Economisiți 87,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Luminile inteligente de sărbători vă permit să ajustați culorile luminilor după cum doriți direct pe smartphone-ul dvs. și să creați o atmosferă de basm reală! Conectați pur și simplu luminile la o priză USB și conectați-le la telefon prin intermediul aplicației gratuite!

  • Decor perfect
  • Ușor de utilizat
  • Impermeabil
  • Utilizare externă și internă
  • Control prin smartphone
  • Lungime: 10m (100 bucle)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

BRADUL PERFECT DE CRĂCIUN

Luminile festive inteligente vă permit să configurați diferite efecte de iluminare pe smartphone-ul dvs.! Ajustați culorile luminilor după preferințele dvs. și creați o atmosferă de basm reală!

LUMINI CU MEMORIE

Setați efecte de lumină și culori cu telefonul! Conectați pur și simplu luminile la o priză USB și conectați-le la telefon prin intermediul aplicației! Aplicația funcționează pe toate smartphone-urile! (Google Play sau App Store pentru iOS)

UTILIZARE INTERIOR ȘI EXTERIOR

Luminile festive ChristmasLights sunt impermeabile și pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior! Puteți, de asemenea, să setați un cronometru care va porni și opri luminile când doriți!

Informații suplimentare

  • 10m (100 bucle)

  • Prin Buletooth cu smartphone-ul tău (funcționează pe toate smartphone-urile, descarcă aplicația din Google Play sau App Store pentru iOS).

  • Conectează pur și simplu la o priză USB.

  • Impermeabil, potrivit pentru utilizare în interior și exterior.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.