ChromeArt, marker ce creează efect de oglindă (set de 3 bucăți)

27 comentarii
evaluare 4,6/5,0

Prețul inițial a fost: 139,00 lei.Prețul curent este: 116,00 lei.(-17%)

Alegeți cantitatea:

1x 116,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 99,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 87,00 lei/ set Economisiți 87,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Acest marker poate fi folosit cu ușurință pentru a înfrumuseța orice piesă auto de design, ochelari, pantofi și alte accesorii. Markerul este de înaltă calitate, deoarece alunecă foarte ușor pe suprafață, are o aplicare uniformă, iar tușul crează un efect de oglindă uimitor.

  • Oferă o scriere plăcută și ușoară.
  • Markerul este potrivit pentru a fi folosit pe aproape orice suprafață
  • Tuș ce nu se estompează și este rezistent la elementele externe
  • Efect de oglindă permanent pentru a lumina jantele mașinii
  • Markerul este potrivit pentru a fi oferit drept cadou
  • Ușor de utilizat
  • Culoarea tușului: argintie – cromată cu efect de oglindă
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Marker cu tuș argintiu-cromat pentru orice artist

Acest marker poate fi folosit cu ușurință pentru a înfrumuseța orice piesă auto de design, ochelari, pantofi și alte accesorii. Markerul este de înaltă calitate, deoarece alunecă foarte ușor pe suprafață, are o aplicare uniformă, iar tușul crează un efect de oglindă uimitor.

Un efect de oglindă îndrăzneț

Tușul argintiu – cromat crează un efect de oglindă atunci când este aplicat. Folosiți markerul pentru a decora o ceașcă de cafea, pentru a înfrumuseța un caiet de exerciții sau pentru a adăuga un detaliu aparte mașinii dumneavoastră.

Utilizare pe scară largă

Markerul este potrivit pentru a fi folosit la pantofi, sticlă, metal, plastic, piatră, mașini și chiar plăci ceramice! Având dimensiunea unui marker obișnuit, permite utilizarea acestuia la serviciu, școală sau facultate.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Elena V. 36 min ·
Pentru mine este grozav, pentru că lucrez ca designer, îl folosesc în fiecare zi. Se aplică ușor pe toate suprafețele, nu lasă urme, iar efectul tușului nu se estompează. Markerul este așa cum ar trebui, raport calitate preț foarte bun 😉. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Dumitru P. 21 min ·
Pentru călătoria mea, exact ce am nevoie, am vrut doar să-mi vopsesc jantele, dar, deoarece vopseaua nu este permanentă, prefer să folosesc aceste markere. Calitate super, rezultat uimitor! Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Mirela B. 49 min ·
Fiica noastră este pasionată de desen. Trebuie să spun că desenele sunt din ce în ce mai bune pe zi ce trece, iar preferatele mele sunt lucrările cu acest marker cu tuș cu efect de oglindă! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
Florian D. 27 min ·
Livrarea a fost promptă, comandă telefonică, operator foarte amabil. Un produs de top, recomand cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)

Informații suplimentare

  • argintie – cromată cu efect de oglindă

  • 0.7 mm, 1 mm, 3 mm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.