ClampAid, clește pentru coliere pentru țevi și diverse piese auto

38 comentarii
evaluare 4,0/5,0

Prețul inițial a fost: 146,00 lei.Prețul curent este: 116,00 lei.(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 116,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 99,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 89,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

Cleștele este extrem de durabil, compact și util. Vă permite să strângeți cu ușurință coliere metalice pe diverse piese și țevi auto.  Este un instrument necesar în fiecare atelier mecanic, garaj, sau mașină.

  • Clește pentru strângerea colierelor
  • Un instrument 2 în 1
  • Realizat din materiale de cea mai înaltă calitate
  • Mâner proiectat cu atenție pentru o aderență puternică
  • Vă permite să efectuați lucrări rapide și de calitate
  • Potrivit pentru a fi folosit acasă, la serviciu sau în vacanță
  • Lungime: 22 x 5 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

2 funcții în 1

Cleștele nu numai că simplifică strângerea colierelor metalice, ci și taie automat excesul clemei colierului pentru a permite o lucrare amănunțită.

Mâner ergonomic

Cleștele se potrivește ca o mănușă în mâna dumneavoastră. Forma ergonomică a mânerului permite o prindere fermă, o manevrabilitate precisă și previne alunecarea din mână

Calitate superioară

Durata de viață lungă, structura puternică și manipularea ușoară sunt caracteristicile cleștelui, care este fabricat din cele mai bune materiale.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Sebastian D. 53 min ·
Un instrument util. L-am folosit în grădină și la mașina unui vecin. Foarte mulțumit! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Benedek T. 37 min ·
Livrare promptă, echipa suport de calitate. Cleștele este deja în sertarul meu și așteaptă noi provocări. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(12)
Mihai B. 35 min ·
Este foarte util pentru instalatorii noștri, era cu adevărat timpul pentru niște device-uri noi ... Recomand cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
Vasile B. 35 min ·
Am achiziționat acest produs. L-am folosit în baie, în curte pentru furtunul cu apă. Recomand cu încredere! Felicitări Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
Florian D. 38 min ·
Fără cuvinte! Produs foarte calitativ! Am deja atât de multe instrumente acasă, iar acesta este foarte util și la îndemână.
Comentariu Distribuiți
(5)

Informații suplimentare

  • 22 x 5 cm

  • Oțel

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.