CleaningKit, set de curățare pentru o curățare temeinică a tastaturii, căștilor și ecranelor dispozitivelor smart (7 în 1)

22 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 143,00 lei.Prețul curent este: 108,00 lei.(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 108,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 92,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 81,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Acest set de curățare pentru curățarea ecranelor dispozitivelor smart, a tastaturilor și a căștilor este un must-have, dacă doriți să aveți grijă de dispozitivele dvs.! Setul de curățare a dispozitivelor smart are 7 componente eficiente – clemă de îndepărtare a tastelor, perie de curățare a tastaturii, dispozitiv pentru curățarea căștilor cu vârf de silicon, mini perie și burete, dispozitiv de pulverizare și o lavetă specială pentru ecrane. Toate acestea sunt ambalate într-un set mic și convenabil pe care îl puteți pune în orice geantă!

 • Curățarea ecranului – Pulverizați, iar apoi ștregeți cu laveta specială
 • Curăţarea căştilor – utilizaţi vârful din silicon şi mini-peria pentru a curăţa murdăria şi ceara de urechi care se acumulează pe căşti
 • Dispozitivul pentru curățarea căștilor este pliabil
 • Dispozitivul de curățare are și un burete care asigură o carcasă curată a căștilor
 • Curățarea tastaturii – utilizați clema pentru a scoate tastele și folosiți peria pentru a curăța murdăria din interior
 • Pur și simplu glisați peria de curățare și puneți-o deoparte după utilizare
 • Puteți turna o soluție de alcool în recipient pentru distrugrea bacteriilor
 • Durată lungă de viață și o dezinfecție completă
 • Eliminați bacteriile care se acumulează pe dispozitivele dvs.
 • Un accesoriu la îndemână, pe care îl puteți depozita oriunde
 • Culoare: albastru
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Setul pentru curățarea tastaturii, căștilor și ecranelor dispozitivelor smart are 7 piese utile!

Clemă pentru îndepărtarea tastrlor și perie de curățare a tastaturii, dispozitiv cu vârf de silicon, perie și burete pentru curățarea căștilor, dispozitiv cu spray și lavetă specială pentru curățarea ecranului!

Curățarea temeinică a căștilor murdare!

Cu vârful de silicon și mini peria curățați bine murdăria și ceara situate în zona care intră în urechi, iar buretele se va ocupa de curățarea carcasei!

Cele mai multe bacterii și murdărie se acumulează în tastatură!

Folosiți clema pentru a scoate tastele de pe tastatură și folosiți peria, care poate fi împinsă cu ușurință din set, pentru a curăța murdăria din interior.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Dumitru P. 50 min ·
Îl am mereu în geanta de laptop Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Mirela B. 27 min ·
Este un set perfect pentru căști! Minunat! Dar îl folosesc și pentru tastatură și ecrane. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Vasile B. 48 min ·
Oamenii nici măcar nu știu cât de murdară este tastatura, recomand o curățare în mod regulat. Recomand cu încredere acest set! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Adina A. 17 min ·
Foarte mulțumită, raport calitate preț foarte bun! Mulțumesc Netscroll Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

 • albastru

 • Curățați tastatura prin îndepărtarea tastelor de pe tastatură folosind clema pentru taste. Curățați praful din interiorul tastaturii cu peria inclusă. Dispozitivul special de curățare pe care îl puteți plia este o alegere excelentă pentru căști. Are un vârf din silicon, cu care puteți curăța temeinic zona în care se acumulează ceara. Folosiți mini-peria de pe acest dispozitiv pentru a curăța zona care intră în urechi și pentru a îndepărta tot praful. Buretele este destinat curățării carcasei căștilor. Pentru a îndepărta amprentele și petele de pe ecran, pulverizați mai întâi lichidul într-o sticlă de pulverizare. Ștergeți reziduurile cu laveta specială inclusă în set.

 • 14, 3 x 4, 4 cm (dimensiune set), 2, 8 cm (dimensiune perie)

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.