ClosetStar, dispozitiv de organizare din 3 piese pentru lenjeria intimă din dulap

36 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 122,00 lei.Prețul curent este: 96,00 lei.(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 96,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 82,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 72,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 15 oameni vizionează în prezent acest produs

Gata cu lenjeria împrăștiată din sertare și dulapuri. Cu ajutorul ClosetStar lenjeria ta va fi ușor și frumos organizată! Acest dispozitiv de stocare cu 6 locașuri este perfect pentru organizarea șosetelor, lenjeriei intime și chiar sutienelor! Confecționat din material durabil special tratat împotriva mucegaiului și bacteriilor, pentru o depozitare igienică!

 • Economisiți spațiu
 • Organizator perfect pentru lenjeria intimă
 • Set cu 3 organizatoare
 • Anti mucegai și antibacterian
 • Se poate spăla și plia
 • Se poate folosi și pentru depozitarea altor lucruri
 • Material: Material plasă de foarte bună calitateâ
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Păstrați-vă lenjeria intimă în ordine
Cu ajutorul acestui set de 3 piese, ClosetStar, puteți ține în ordine tot ceea ce aveți nevoie! Acest model de organizator este perfect pentru șosete, lenjerie intimă, sutiene! Confecționat din material durabil special tratat împotriva mucegaiului și bacteriilor, pentru o depozitare igienică!
Organizați și economisiți spațiu
ClosetStar este conceput pentru a avea la îndemână lucrurile de care aveți nevoie. Cu acest set de 3 piese puteți organiza tot ce aveți nevoie de la șosete la sutiene! Puteți adăuga câte organizatoare aveți nevoie.
Fără mucegai și bacterii
Fabricat din țesătură de plasă foarte rezistentă, fără mucegai și bacterii, ClosetStar va asigura o depozitare igienică. Este foarte robust și își va păstra forma pentru un timp îndelungat.

Informații suplimentare

 • Material plasă de foarte bună calitateâ

 • 1 x organizator sutiene 6 locașuri, 1 x organizator ciorapi 11 locașuri, 1 x organizator lenjerie intimă 7 locașuri.

 • 1 x organizator sutiene (12cm x 32cm, 12cm x 5cm), 1 x organizator ciorapi (12cm x 32cm, 12cm x 2.5cm), 1 x organizator lenjerie intimă (12cm x 32cm, 12cm x 4.5cm).

 • în sertare și aranjate cum doriți.

 • se pot spăla manual sau la mașina automată.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.