Cloths, rezerve pentru mop (set de 2 bucăți)

18 comentarii
evaluare 4,3/5,0

98,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

Achiziționați aceste rezerve pentru mop, pentru a le avea mereu la îndemână! Fiecare rezervă pentru mop vă este mereu la îndemână, deoarece le puteți folosi pe fiecare în scopuri diferite – aveți una pentru podea, una pentru geamuri, una pentru mașină etc.

  • Curăţarea diferitelor suprafeţe – podea, tavan, geamuri, jaluzele, maşină
  • Aceste rezerve pentru mop sunt potrivite pentru curățarea umedă și uscată
  • Un material care absoarbe bine apa
  • Microfibre pentru o curățare delicată și în același timp minuțioasă
  • Material: microfibră
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • microfibră

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.