CoolChair, un fotoliu gonflabil pentru un timp cât mai plăcut în apă

35 comentarii
evaluare 4,4/5,0

99,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 85,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Fotoliul CoolChair este cea mai bună alegere pentru zilele de vară care vor veni. Este potrivit pentru copii și adulți, vă oferă un confort uimitor și ocupă foarte puțin spațiu. Datorită pernelor confortabile pentru brațe, spate și gât veți dori să stați în acest fotoliu confortabil pe toată durata zilei.

 • Fotoliu uimitor de confortabil
 • Potrivit pentru copii și adulți
 • Realizat din materiale durabile
 • Formă ergonomică
 • Uscare rapidă
 • Ocupă puțin spațiu
 • Dimensiuni: 33 x 25 x 3 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Fotoliu gonflabil pentru vacanța perfectă

Fotoliul CoolChair este cea mai bună alegere pentru zilele de vară care vor veni. Este potrivit pentru toate mărimile, vă oferă un confort uimitor și ocupă foarte puțin spațiu. Oferă suport pentru spate, gât și brațe făcându-l potrivit pentru utilizarea pe toată durata zilei.

Potrivire perfectă și design ergonomic

Forma fotoliului CoolChair facilitează trecerea de la o poziție întinsă la o poziție de șezut. Forma sa ergonomică oferă o protecție minunată de căldura zilelelor de vară, deoarece veți rămâne scufundați în apa plăcută și rece.

Materiale de înaltă calitate și uscare rapidă

Scaunul în sine este realizat din cel mai bun nylon, care permite fotoliului să se usuce rapid pentru a vă petrece timpul cât mai plăcut.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Maria F. 16 min ·
Scaunul este grozav! Este potrivit pentru copii; de asemenea, cred că se potrivește și unei persoane care cântărește peste 100kg. Pe scurt, merită achiziția! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Emil C. 53 min ·
Sincer, după câteva beri reci, m-am simțit extrem de confortabil în acest fotoliu. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Mariana C. 22 min ·
Cine ar fi crezut că un lucru atât de ușor și simplu ar putea fi atât de distractiv și plăcut. Până acum am cumpărat 3 bucăți, pentru a ne bucura cu toții de un timp cât mai plăcut!
Comentariu Distribuiți
(8)
Victor L. 47 min ·
Livrare promptă, un produs foarte bun! Recomand cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
HIlda H. 54 min ·
Super. Poate fi luat oriunde merg în excursie sau vacanță! Îl țin în mașină pentru a îmi fi mereu la îndemână! Recomand tuturor! Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Dumitru P. 31 min ·
Foarte mulțumit de această achiziție! Livrare promptă. Netscroll este number 1!
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

 • 33 x 25 x 3 cm

 • 350g

 • Albastru

 • PVC ecologic

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.