UV CoolHat, pălărie pentru protecție împotriva razelor UV dăunătoare

10 comentarii
evaluare 4,8/5,0
89 lei 49 lei

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 12 oameni vizionează în prezent acest produs

În sfârșit a venit vara, zile frumoase și însorite! Este bine pentru sănătate să petreceți cât mai mult timp la soare, dar nu uitați de protecția împotriva razelor UV periculoase. Pălăria CoolHat este perfectă pentru a vă oferi această protecție, este fabricată din materiale speciale care vă protejează de radiațile periculoase ale soarelui.

 • 99% protecție UV
 • 80% din căldură este reflectată
 • Înveliș special pentru a menține răcoare
 • Tehnologie militară
 • Flexibilă
 • Unisex
 • Potrivire: Unisex
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Pericolele expunerii prelungite la soare

Este perfect adevărat că soarele este sănătos, dar poate fi și periculos. Razele infraroșii de la soare ajung la noi, iar o parte din această energie este sub forma undelor ultraviolete (UV). Razele UV afectează elementele de bază ale pielii – celule, chiar și părți din ADN. Unele celule deteriorate se regenerează, altele mor, iar altele suferă mutații, corpul pierde controlul asupra lor, iar în final acestea se dezvoltă și pot duce la cancer. Datorită acestor fapte este extrem de important să vă protejați în mod adecvat de efectele nocive ale razelor solare. Datorită învelișului, pălăria blochează 99% din razele UV dăunătoare și reflectă 80% din căldură, protejând și menținând răcoare în același timp.

Protejează și menține răcoare

Pălăria este confecționată din materiale ușoare, care permit aerisirea, folosite de militari, sportivi și lucrători de salvare. Exteriorul este acoperit cu un material special rezistent la UV, care reflectă razele, reducând senzația de căldură cu până la 80%. Turnați puțină apă în interior, partea din interior va fi îmbibată cu apă, se va evapora lent, fără însă a picura. Veți fi protejați și la umbră, oferindu-vă confort pe toată perioada cât stați în aer liber.

Informații suplimentare

 • Unisex

 • suprafața exterioară blochează 99% din rezele UV dăunătoare și reflectă 80% din căldură.

 • protejează și menține răcoare în același timp

 • circumferința capului: 50-60 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.