CutStar, foarfece de bucătărie pentru alimente

32 comentarii
evaluare 4,5/5,0

Prețul inițial a fost: 131,00 lei.Prețul curent este: 96,00 lei.(-27%)

Alegeți cantitatea:

1x 96,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 82,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 72,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

V-ați săturat de procesul de tăiere și tocare a alimentelor care consumă mult timp? V-ați gândit vreodată că ar putea exista ceva mai bun și mai rapid decât tăierea cu un cuțit? CutStar, foarfece de bucătărie pentru alimente, cu designul său inovator, combină un cuțit și o placă într-un singur instrument de bucătărie în formă de foarfecă. Cutstar va deveni un accesoriu indispensabil, deoarece este foarte practic și util în bucătărie.

  • Permite tăierea și tocarea precisă a diferitelor tipuri de alimente.
  • Combină mai multe funcții într-un singur dispozitiv – un cuțit și o placă de tăiat.
  • Veți tăia rapid și ușor tot felul de legume, ierburi, fructe, carne, pâine,…
  • Blocarea de siguranță previne orice accident.
  • Practic de utilizat și ușor de curățat.
  • Întreținere: se poate spăla ma mașină
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

CUTSTAR TRANSFORMĂ TĂIEREA ÎNTR-O MUNCĂ DE BUCĂTĂRIE DISTRACTIVĂ!

Acest instrument inovator și versatil face tăierea și tocarea foarte confortabile. Rezultatul va fi unul pe măsură și chiar bucăți de orice tip de mâncare, fie că este vorba de salată, cârnați sau banane.

De asemenea, permite tăierea directă direct în vas în timpul gătirii. Produsul include si o inchidere de siguranta care previne eventualele taieri.

Cu combinația dintre o lamă ascuțită din oțel inoxidabil și o placă de tăiat, tăierea și tocarea alimentelor va deveni rapidă și ușoară, deoarece toacă și feliază toate tipurile de alimente într-o clipă. Un cuțit și o placă pentru tăiat sunt cei mai buni prieteni în bucătărie, așa că foarfecele de bucătărie Cutstar sunt un accesoriu ideal și necesar în fiecare bucătărie modernă.

Informații suplimentare

  • se poate spăla ma mașină

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.