Difuzor de ceață de apă, kit racire terasa, MistRefresh

32 comentarii
evaluare 5,0/5,0

Prețul inițial a fost: 141,00 lei.Prețul curent este: 111,00 lei.(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 111,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 94,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Sistemul de răcire cu vapori de apă, MistRefresh este o inovație în domeniu a acestui deceniu. Instalarea este foarte simplă. Temperatura aerului poate fi răcită cu câteva grade în așa fel încât să vă bucurați de un timp cât mai plăcut la terasă, la un joc de badminton, sărit cu trambulina, altele.

  • Gamă largă de utilizare
  • Răcorire în zilele toride de vară
  • Furtun rezistent la soare
  • Un produs universal
  • Ușor de instalat
  • Produs de înaltă calitate
  • Dimensiune: 10 m
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Un dispozitiv de răcire pentru vară

Sistemul de răcire cu vapori de apă, MistRefresh este o inovație în domeniu a acestui deceniu. Instalarea este foarte simplă. Temperatura aerului poate fi răcită cu câteva grade în așa fel încât să vă bucurați de un timp cât mai plăcut în curtea dumneavoastră, la un joc de badminton, sărit cu trambulina, altele.

Răcire cu vapori de apă

În zile fierbinți de vară, cu toții ieșim la o băutură răcoritoare sub o adiere plăută. Cu ajutorul acestui dispozitiv, putem sta în curtea propriei case și să ne bucurăm alături de familie de o răcoare plăcută chiar și în cele mai toride zile de vară.

Utilizare multiplă

Acest dispozitiv poate fi montat într-o curte, pergolă, grădină, la picină și chiar într-un hambar pentru răcorirea animalelor dvs. Este util atât pentru plante, deoarece ajută la polenizare, facilitând fotosinteza, cât și pentru animale ajutându-le să își reglaze temperatura corpului.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mihai B. 44 min ·
Terasa noastră este plină de când am achiziționat acest produs. Oaspeții noștri sunt foarte încântați! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Claudia M. 48 min ·
Livrare promtă, raport calitate preț foarte bun! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Dumitru P. 29 min ·
Am montat pe gardul din jurul grădinii. Răcorește curtea și reîmprospătează plantele. Foarte bun! Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Elena V. 53 min ·
Am montat acest kit la terasa din curtea noastră, care între timp a devenit plină. Toți prietenii vin să ne bucurăm împreună de seri răcoroase de vară!
Comentariu Distribuiți
(9)

Informații suplimentare

  • 10 m

  • Negru

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.