DoorLED, lumini LED discrete pentru interiorul dulapului

29 comentarii
evaluare 4,4/5,0

Prețul inițial a fost: 124,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.(-28%)

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 76,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 67,00 lei/ set Economisiți 66,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Iluminați interiorul dulapurilor dvs. cu luminile LED inovatoare, DoorLED! Luminile se înșurubează ușor pe balamalele ușii și se aprind de fiecare dată când ușa dulapului se deschide! Puneți capăt căutării hainelor în dulapurile întunecate cu aceste lămpi discrete DoorLED!

  • Design inovator și discret
  • Se aprinde la deschiderea ușilor
  • Instalare simplă pe balamalele ușii
  • Lumini LED puternice și durabile
  • Potrivite pentru orice tip de uși de dulap
  • Montaj: înșurubare pe balamalele ușii
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

DESCHIDEȚI UȘILE DULAPULUI ILUMINAT!

Luminile LED inovatoare, DoorLED, sunt activate prin deschiderea ușilor oricărui dulap. Aceste lumini puternice și economice luminează interiorul dulapului, fiind astfel foarte simplu să găsiți ceea ce aveți nevoie! Dispozitiv indispensabil pentru toate dulapurile de dormitor, dulapurile de bucătărie sau de la subsol - pur și simplu instalați-le reducând munca de fiecare dată când deschideți dulapul!

LUMINI CU UN DESIGN DISCRET

Lămpile DoorLED sunt ușor de instalat pe balamalele ușilor existente. Sunt proiectate în așa fel încât să fie practic de neobservat, dar atunci când deschideți ușile fac diferența! Iluminare puternică a oricărui dulap. Ele vă ajută să căutați și să vă organizați lucrurile.

Informații suplimentare

  • înșurubare pe balamalele ușii

  • Nu este inclusă în set. Pentru a funcționa fiecare lampă necesită 1 baterie de 23A 12V

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.