DoubleShower, cap de duș premium cu două fețe cu spațiu pentru săpun

35 comentarii
evaluare 4,7/5,0

106,00 lei(-22%)

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 80,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Cu inovatorul nostru cap de duș DoubleShower nu veți mai avea probleme cu jetul slab al apei și veți economisi cu până la 50 % din consumul de apă!  De asemenea puteți adăuga gel de duș sau diverse uleiuri esențiale și să vă bucurați de minunate momente de SPA acasă la dumneavoastră. Spălatul părului și al corpului nu a fost niciodată mai simplu!

 • Cap de duș cu două fețe pentru băi de lux
 • Economisiți apă cu până la 50%
 • 2 funcții pentru apă
 • Ușor de instalat la orice furtun standard de duș
 • Design elegant și materiale de calitate
 • Material: ABS
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Bucurați-vă de un SPA perfect în propria casă
Cu acest cap de duș inovator puteți avea o zi minunată si luxoasă de SPA acasă! DoubleShower este conceput cu un spațiu de umplere în mijloc, care vă permite să puneți gel de duș, șampon, diverse uleiuri.
2 funcții pentru apă
Acest cap de duș are 2 funcții pentru apă: jet puternic și ploaie de apă pentru SPA
Economisiți apă cu până la 50%
Designul inovator al acestui cap de duș vă oferă o presiune ridicată a apei și în același timp o economie a apei de până la 50%!

Informații suplimentare

 • ABS

 • Argintiu

 • 24.7 x 9.1 x 2.8 cm

 • max 60 °C

 • Conectare ușoară la o conductă de apă standard.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.