EasyFill, duze pentru aplicarea usoara si precisa a siliconului

10 comentarii
evaluare 4,9/5,0

90,00 lei(-27%)

Alegeți cantitatea:

1x 90,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 45,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Duze pentru aplicarea precisa a pastei de silicon, etansarea perfecta a imbinarilor de pe suprafata peretelui si a podelei. Cele trei accesorii EasyFill de diferite dimensiuni sunt confectionate dintr-un material special, usor de curatat de reziduurile de silicon si sunt rezistente la uzura. Aplicati siliconul in mod minutios si profesionist in baie, bucatarie, pe ferestre, usi, imbinari, crapaturi si alte orificii.

  • Usor de folosit
  • Aplicare uniforma si precisa
  • De asemenea, primiti GRATUIT un dispozitiv pentru indepartarea siliconului si un capac pentru tub
  • 3 dimensiuni diferite
  • Material special rezistent la uzura si in contact cu siliconul
  • O gama larga de utilizari
  • In pachet: 3 accesorii diferite, Îndepărtare de silicon GRATUIT, capac de tub GRATUIT
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
APLICARE PRECISA A SILICONULUI
Pentru aplicarea precisa si calitativa a siliconului pe imbinarile din baie este nevoie de o mana calma si experimentata. Imbinarile bine etansate previn acumularea umezelii, a mucegaiului si patrunderea acestuia intre crapaturile gresiei si ale elementelor din baie. Tubul de sigilare vine deja cu un con pentru aplicare, dar pentru realizarea unei suprafete de imbinare fine si netede, trebuie sa finisam siliconul manual sau cu o unealta rotunjita. Acest lucru conduce la formarea unei benzi grosolane si astfel imbinarile nu mai au un aspect uniform si neted. Cu accesoriile noastre, veti realiza aceasta operatiune rapid si profesional, evitand formarea benzilor groase si brazdate pe imbinari.
UTILIZARE
Pachetul include trei accesorii de diferite diametre si lungimi pentru diverse unghiuri si adancimi ale imbinarilor. In primul rand, indepartati siliconul vechi cu un dispozitiv special, pe care il primiti gratuit! Apoi pur si simplu atasati accesoriul la conul de aplicare si sunteti gata sa lipiti siliconul. Rotiti capul duzei, astfel incat orificiul prin care iese siliconul sa fie in partea de jos si apasati. Apasati siliconul cu o miscare lenta si uniforma, iar accesoriul il va redistribui frumos pe suprafata, ca si cum ar fi aplicat de un profesionist cu experienta. Dupa terminarea operatiunii, asteptati ca siliconul din duza sa se usuce, apoi pur si simplu extrageti-l cu mana. Siliconul este apoi inchis strans cu un capac, pe care il primiti de asemenea, gratuit in pachet.
DURABILITATE
Accesoriile sunt confectionate dintr-un material special de care siliconul nu se lipeste, astfel incat curatarea si aplicarea se realizeaza rapid si usor. Cauciucul solid al accesoriului asigura o utilizare indelungata si de calitate. Veti folosi duzele pentru o lunga perioada de timp pentru a sigila diverse locuri din baie, bucatarie, de pe usi, ferestre, chiuvete, imbinari si alte goluri in care doriti etansarea cu silicon.

Informații suplimentare

  • 3 accesorii diferite, Îndepărtare de silicon GRATUIT, capac de tub GRATUIT

  • D (lungime) 85 mm; R (diametru) 6.5 mm / D (lungime) 83 mm; R (diametru) 10 mm / D (lungime) 80 mm; R (diametru) 13 mm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.