ElasticNet, compartimentare auto din plasă cu 2 buzunare adăugate

12 comentarii
evaluare 4,6/5,0

Prețul inițial a fost: 128,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

Plasa este ușor și rapid de instalat, are 2 buzunare spațioase și previne distragerea atenției de la locurile din spate

  • 2 buzunare spațioase
  • Servește ca o barieră între scaunele din față și din spate
  • Se instalează rapid și ușor
  • Potrivit pentru orice mașină
  • Plasa puternica și elastica
  • Material: Nylon
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Buzunarele spațioase sunt ideale pentru a organiza lucrurile în mașină. Veți depozita în siguranță totul, de la telefon și sticle de apă până la poșetă!

Plasa elastica servește și ca o barieră, pentru a preveni deranjarea șoferului în timpul sofatului. Câinele, sau cel mai mic vor sta în siguranță pe bancheta din spate!

Se poate instala usor si rapid, intre scaunele soferului si pasagerului din fata cu ajutorul carligelor din dotare.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Benedek T. 28 min ·
Plasa elastica foarte utila, buzunarele suplimentare sunt mereu la îndemână! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
HIlda H. 38 min ·
Este grozava pentru călătorii, câinele s-a împăcat în sfârșit cu faptul că nu poate ajunge pe locurile din față. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Daniela P. 45 min ·
Ei bine, în sfârșit am loc pentru o poșetă care să nu se miște peste tot în mașină! Foarte incantata de produs. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Emil C. 54 min ·
O idee foarte buna. L-am cumpărat în principal pentru că buzunarele suplimentare sunt întotdeauna la îndemână și, în plus, această plasa poate salva vieți! Lăsarea obiectelor de sine stătătoare în mașină în timpul sofatului poate provoca răni grave, nu ar fi prima dată când cineva moare din cauza unui telefon zburător... buzunarele împiedică acest lucru. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Victor L. 17 min ·
Livrarea este prompta, produsul este ok. Totul așa cum ar trebui să fie.
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

  • Nylon

  • 25 x 30 cm

  • negru

  • așezați elasticul între scaunele pasagerului din față și șoferului prin fixarea cârligului superior de partea superioara a scaunului, iar celelalte 2 carlige de partea inferioara a scaunelor, unde se afla partea metalica pentru deplasarea scaunului.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.