ExtraTape, kit de accesorii de 6 piese pentru TapeTool: 5x bandă de 30 de metri + 100 x capse

44 comentarii
evaluare 4,1/5,0

48,00 lei(-39%)

Alegeți cantitatea:

1x 48,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 44,00 lei/ set Economisiți 8,00 lei
Cel mai bun preț
3x 38,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs
  • Bandă și cleme suplimentare pentru capsatorul de grădină TapeTool
  • 150 de metri de bandă suplimentară
  • 100 de capse pentru 100 de legături suplimentare
  • Echipament necesar pentru oricine are o grădină mare
  • Dacă este achiziționat împreună cu un capsator, este cu 50% mai ieftin – doar acum
  • Utilizare: puneți banda și capsele în poziția corectă, țineți partea din plantă pe care doriți să o capsați și apăsați. Dispozitivul va crea o buclă perfectă, care va ține ferm tulpina, indiferent de condițiile meteorologice.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • puneți banda și capsele în poziția corectă, țineți partea din plantă pe care doriți să o capsați și apăsați. Dispozitivul va crea o buclă perfectă, care va ține ferm tulpina, indiferent de condițiile meteorologice.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.