FireworkLed, lumini decorative pentru Crăciun

41 comentarii
evaluare 4,6/5,0

Prețul inițial a fost: 144,00 lei.Prețul curent este: 109,00 lei.(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 109,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 93,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 82,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Aceste lumini decorative de Crăciun sunt cu efect minunat de artificii. Acest decor pentru Anul Nou conține până la 60 de fire cu 120 de lumini LED, pe care le puteți îndoi după dorințele dumneavoastră. Luminile decorative sunt potrivite pentru decorarea exterioară (balcon, terasă, plante din grădina dvs. etc.) și pentru decorarea interioară (brad de Crăciun, decor montat pe tavan etc.)!

 • Acest decor în model de artificii poate fi controlat din telecomandă
 • Lămpile LED au 8 moduri diferite de luminare
 • Puteți regla luminozitatea și seta temporizatorul
 • Luminile de Crăciun sunt economice – setați temporizatorul astfel încât luminile LED să fie aprinse timp de 6 ore și stinse timp de 18 ore
 • Fără cabluri sau cablaje
 • Posibilități infinite pentru a decora
 • Decor ce poate fi folosit în exterior și în interior
 • Efect de artificii modern și inovator
 • Pachetul conține: 1 x decor de Crăciun cu 120 de lumini LED
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Luminile de Crăciun cu efect de artificii pot fi folosite în exterior și în interior!

Luminile decorative de Crăciun au 60 de fire cu 120 de lumini led, pe care le puteți proiecta după gustul dumneavoastră!

Aceste lumini de Crăciun sunt controlate din telecomandă cu ajutorul căreia puteți regla luminozitatea, seta temporizatorul și puteți alege între 8 moduri de iluminare!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Daniela P. 59 min ·
Toți vecinii mă întreabă de unde le-am luat, le voi folosi din nou anul acesta :) Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Andrei P. 47 min ·
Decor foarte frumos, dar cel mai important este că nu este kitsch! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Maria F. 35 min ·
Sunt într-adevăr minunate! Recomand cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Mariana C. 18 min ·
Am cumpărat mai multe seturi și în loc de lumini și becuri obișnuite, am decorat bradul de Crăciun cu acest set de lumini decorative! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

 • 1 x decor de Crăciun cu 120 de lumini LED

 • galben

 • 34 cm (diametru), 30 cm (lungime totală), 17 cm (lungimea firului)

 • Luminile decorative pot fi controlate din telecomandă. Bateria necesară pentru operarea telecomenzii este CR2025 (nu este inclusă), iar luminile necesită 4 baterii AA (neincluse) pentru a funcționa. Luminile se aprind prin apăsarea butonului ON de pe telecomandă și se sting prin apăsarea butonului OFF. Activați cronometrul apăsând butonul TIMER și acestea vor fi pornite timp de 6 ore și apoi oprite timp de 18 ore. Puteți alege între 8 moduri de clipire pe tastele numerice și puteți regla și intensitatea luminii cu telecomanda.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.