FishCatch, lansetă și mulinetă la îndemână pentru o plăcere maximă a pescuitului

19 comentarii
evaluare 4,8/5,0

110,00 lei(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 110,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 93,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 82,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 17 oameni vizionează în prezent acest produs

Setul de pescuit constă dintr-o tijă telescopică care se pliază pentru transport ușor și o mulinetă cu protecție pentru lansetă. Dimensiunile reduse îi permit utilizatorului să se bucure de pescuit în orice situație fără a purta echipamente de pescuit grele.

 • Un set de pescuit pe care nici măcar un paznic nu îl va observa.
 • Lanseta oferă o prindere puternică și confortabilă pentru lansări precise.
 • potrivită pentru apă dulce și sărată.
 • Plăcere de pescuit oriunde
 • Potrivit pentru un cadou
 • Ușor de pregătit
 • Viață lungă
 • Pachetul include: 1x lansetă, 1x mulinetă, 1x protecție pentru lansetă.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Lansetă practică pentru pescuit cu mulinetă

Setul de pescuit constă dintr-o tijă telescopică care se pliază pentru transport ușor și o mulinetă cu protecție pentru lansetă. Dimensiunile reduse îi permit utilizatorului să se bucure de pescuit în orice situație fără a purta echipamente de pescuit grele.

Pescuit oriunde și oricând

Ați făcut vreodată o plimbare lângă râu unde doriți să mâncați repede ceva? Cu lanseta noastră FishCatch și abilitățile dumneavoastră de pescuit, nu veți fi niciodată flămând. Veți avea întotdeauna o lansetă cu voi, deoarece pescuitul este ceva de care nu vă puteți sătura niciodată.

Dimensiune convenabilă

Căutați o lansetă cu care să puteți pescui fără să vă faceți griji cu privire la paznici? Lanseta noastră este alegerea corectă, deoarece o puteți pune în buzunar la primul semn de pericol.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Emil C. 37 min ·
Netscroll, EȘTI MINUNAT! Am visat la asta, jur. Și acum prinde și prăjește! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
Adina A. 48 min ·
Soțul meu este foarte încântat de pescuit, arată ca bunicul său. Cu această lansetă a prins 2 știuci și 1 biban, este foarte fericit. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Sebastian D. 15 min ·
Hahaha, am cumpărat asta pentru un coleg pentru că nu prinde niciodată nimic mai mare decât un pachet de țigări. Cea mai bună achiziție din ultima vreme. Raport preț-calitate excelent!
Comentariu Distribuiți
(16)
Andrei P. 34 min ·
Am avut o mică problemă cu livrarea, dar lanseta este grozavă. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Mihai B. 43 min ·
Produs foarte bun! Am comandat 1 bucată, cu siguranță voi comanda și pentru prietenii mei. Echipa Netscroll este foarte bună! Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

 • 1x lansetă, 1x mulinetă, 1x protecție pentru lansetă.

 • negru

 • fibră de sticlă, aliaj alamă aluminiu

 • lungime tija închisă: 20,5 cm; lungimea tijei extinse: 93 cm; diametrul fusului: 3 cm; lungimea corpului fusului: 7 cm.

 • tija: aprox. 55 g, tambur: aprox. 70 g

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.