FlexHolder, un suport flexibil pentru telefoane mobile și alte device-uri

28 comentarii
evaluare 5,0/5,0

104,00 lei(-22%)

Alegeți cantitatea:

1x 104,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 88,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 78,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Suportul stabil este potrivit pentru telefoane mobile, navigații, aparate foto și video, etc. Suportul se montează ușor pe marginea unei mese sau a unui raft. Oferă o aderență fermă și în același timp nu lasă urme sau zgârieturi pe telefonul mobil.

  • Se poate roti la 360 grade
  • Design stabil
  • Material de calitate și moale, care nu lasă zgârieturi pe telefon
  • Instalare în doar câteva secunde
  • Potrivit și pentru utilizarea în mașină
  • Potrivit pentru: Suportul este conceput pentru dispozitive cu dimensiuni între 7,6 și 15,2 cm, cu o greutate maximă de 450 g.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Suport rotativ la 360 grade pentru dispozitive mobile

Suportul de masă FlexHolder va deveni accesoriul dumneavoastră preferat pentru telefoane mobile, cât și pentru alte device-uri! Suport extrem de practic și stabil va menține telefonul în poziția dorită și îl va proteja de evantualele daune.

Suport multifuncțional

Suportul inovator pentru telefoane include un atașament flexibil, pe care îl puteți regla la dimensiunea dorită. Este potrivit pentru telefoane mobile, aparate foto și video, tablete mici, etc., cât și pentru a urmării conținutul video preferat, pentru întâlniri, sesiuni de curs, etc.

Nu deteriorează dispozitivele dumneavoastră

O caracteristică important a acestui dispozitiv, constă în faptul că este fabricat din silicon moale, care protejează telefonul de zgârieturi și alte daune.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Emil C. 27 min ·
Suport foarte util. Am adesea conferințe la telefon, iar acest suport mi se potrivește de minune! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Mariana C. 56 min ·
Calitate foarte bună, livrare promptă, nota 10! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Victor L. 40 min ·
Îl folosesc la mașină pentru navigație… foarte bun, recomand!
Comentariu Distribuiți
(7)
Andrei P. 54 min ·
Este minunat. Iubita mea locuiește în altă țară și avem adesea apeluri video. Este foarte bun, mă ajută mult, deoarece nu mai trebuie să stau mereu cu telefonul în mână. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Maria F. 42 min ·
Am montat acest suport în bucătărie, ascult mereu muzică, sau urmărescu diverse emisiuni în timp ce gătesc. Funcționează perfect și îl recomand tuturor! Livrarea promtă, calitatea foarte bună! Netscroll, din partea mea nota 10!
Comentariu Distribuiți
(11)

Informații suplimentare

  • Suportul este conceput pentru dispozitive cu dimensiuni între 7,6 și 15,2 cm, cu o greutate maximă de 450 g.

  • PVC de calitate superioară

  • Negru

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.