FlexiDrain, Dispozitiv de scurgere flexibil pentru ulei, benzină și alte fluide

29 comentarii
evaluare 4,4/5,0

96,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 96,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 86,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 76,00 lei/ set Economisiți 60,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 17 oameni vizionează în prezent acest produs

Vă prezentăm FlexiDrain – dispozitiv de scurgere flexibil perfect pentru colectarea lichidelor direct în vasul de colectare, fără pete sau scurgeri la schimburi de ulei sau alte lichide. FlexiDrain este ideal pentru schimburi de ulei, benzină și alte lichide pentru autoturisme, camioane, motociclete, ATV-uri, echipamente industriale, stivuitoare, etc.

  • Perfect pentru ulei, benzină și alte lichide
  • Flexibil și modelabil, se poate configura pentru orice orificiu
  • Fără pete și scurgeri la schimbul de ulei și alte lichide
  • Refolosibil, fabricat din materiale foarte rezistente
  • Se poate folosi la temperaturi de -30ºC ~ 200ºC
  • Material: Cauciuc + aliaj din aluminiu
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Dispozitivul perfect pentru manipularea lichidelor
Un dispozitiv simplu, dar util pentru mutarea lichidelor/substanțe uscate din vase mari în diverse sticle, fără pete sau scurgeri. După folosire, se curăță foarte ușor și poate fi depozitat în format plat sau rulat pentru a se potrivi în orice cutie de materiale.
Remodelare și reutilizare de mii de ori
Modelați și creați o pâlnie perfectă. Reutilizați de mii de ori. Marginile pot fi modelate în jurul filtrelor sau orificilor de scurgere pentru a creea o etanșsare cât mai bună, pentru a nu permite uleiului să se scurgă pe suprafața motorului sau a altor piese învecinate. Poate fi folosit la temperaturi de -30ºC ~ 200ºC, perfect compatibil cu lichidele auto obișnuite. Doar modelați-l și reutilizați-l de câte ori aveți nevoie.
Gamă largă de utilizări
În plus față de drenarea lichidelor și umplerea recipientelor, FlexiDrain, dispozitivul de scurgere flexibil, poate fi folosit într-o gamă largă de aplicații cum ar fi: preluarea apei de la o țeavă fisurată, umplerea recipientelor cu hrană pentru păsări, umplerea containelor cu îngrășăminte, etc.

Informații suplimentare

  • Cauciuc + aliaj din aluminiu

  • 50 x 20 cm

  • 1x FlexibleDrain, dispozitiv de scurgere flexibil

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.