Saci pentru plante suspendate cu 9 buzunare, FlowerWall

48 comentarii
evaluare 4,1/5,0

106,00 lei(-18%)

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 79,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Cu ajutorul buzunarelor de perete pentru creșterea verticală a plantelor, puteți crea o adevărată mica oază de verdeață, care să lumineze și să decoreze orice spațiu interior, balcon sau terasă.

  • 9 buzunare pentru creșterea plantelor, ierburilor, plantelor aromatice
  • Luminează orice cameră, balcon sau terasă
  • Material rezistent
  • Ușor de întreținut
  • Potrivit pentru utilizare în interior și în exterior
  • Dimensiuni: 50 x 50 x 1 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Cultivați ierburi proaspete acasă la dumneavoastră

V-ați gândit vreodată să cultivați plante acasă pe perete sau agățate de tavan? FlowerWall este un sistem innovator pentru cultivarea pe verticală a plantelor, ierburilor și plantelor aromatice, care va lumina orice încăpere, balcon sau terasă.

Accesoriu excelent pentru grădinarii de la oraș

Aceste buzunare practice pot fi atașate cu ușurință la un perete sau la un gard. Aproape toate tipurile de plante ornamentale, ierburi și condimente și chiar unele tipuri de căpșuni, roșii cherry se pot cultiva în aceste buzunare speciale.

Material rezistent

FlowerWall este potrivit pentru a fi folosit în interior cât și în exterior, deoarece este fabricat dintr-un material rezistent care nu mucegăiește și nu putrezește.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Maria F. 30 min ·
Sunt foarte mulțumită de achiziție. Am agățat aceste buzunare chiar în camera de zi și arată foarte bine. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
Adina A. 47 min ·
Un produs excelent. Păcat că nu știu cum să încarc o fotografie să vă arăt căt de frumos arată acum terasa mea.
Comentariu Distribuiți
(6)
Victor L. 19 min ·
Recomand tuturor! Chiar schimbă aspectul încăperii. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Benedek T. 28 min ·
Avem ierburi plantate în aceste buzunare și mi se pare superb când folosesc ierburi proaspete în timp ce gătesc. Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(13)

Informații suplimentare

  • 50 x 50 x 1 cm

  • Pâslă specială

  • Negru

  • Recomandăm curățarea manuală, fără substanțe chimice.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.