Folie de protecție cu bandă adezivă, FoilProtection

11 comentarii
evaluare 4,8/5,0

83,00 lei(-15%)

Alegeți cantitatea:

1x 83,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 62,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Folia de protecție este potrivită pentru protejarea mobilierului, pardoselei și a altor obiecte de uz casnic atunci când vopsiți diferite suprafețe. Folia are o prindere electrostatică și este echipată cu bandă adezivă pentru o instalare ușoară.

  • Folie de protecție cu bandă adezivă
  • Protecție împotriva prafului și a stropilor
  • Protejează mobilierul, pardoseaua și electrocasnicele
  • Ușoară si de calitate
  • Ușor de montat
  • Dimensiuni: 150 cm x 20 m (30mp)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Protejați mobilierul, podeaua și alte obiecte

Folia de protecție este potrivită pentru protejarea mobilierului și a altor obiecte atunci când vopsiți diferite suprafețe. Folia are o prindere electrostatică și este echipată cu bandă adezivă pentru o instalare ușoară.

Protecția suprafeței în timpul vopsirii

Folia de protecție poate fi folosită pentru a proteja mobilierul, podeaua, aparatele de uz casnic și alte obiecte. Este folosită pentru protecție în timpul vopsirii și protejează împotriva prafului și murdăriei.

Protecție de calitate pentru casa dumneavoastră

Folie de o calitate foarte bună, ușoară, este rezistentă, convenabilă și poate fi mereu la îndemână. Are o prindere electrostatică și poate fi refolosită.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Maria F. 38 min ·
Când am văzut reclama la acest produs, am decis să ne zugrăvim noi apartamantul, ca atare am economisit o sumă importantă de bani. Achiziție excelentă, notă maximă! 😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Florian D. 39 min ·
Protecție excelentă pentru mobilier. Sunt foarte mulțumit de achiziție. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Daniela P. 29 min ·
Primăvară este anotimpul ideal pentru a ne redecora casa. Cu această folie ne-am ușurat foarte mult munca. Mulțumim frumos Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Victor L. 49 min ·
Este minunată! Livrare promptă! Calitate foarte bună! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)

Informații suplimentare

  • 150 cm x 20 m (30mp)

  • folie PE + hârtie

  • transparentă cu bandă adezivă portocalie

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.