Folie de teflon pentru grătar, BBQMat

36 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 122,00 lei.Prețul curent este: 98,00 lei.(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Economisiți timp și efort atunci când faceți un grill sau când curățați grătarul! BBQ Mat împiedică căderea preparatelor printre grilele grătarului. Gata cu acele curățări obositoare și enervante după fiecare barbeque. De acum incolo, folia BBQ Mat va
fi un accesoriu indispensabil penru fiecare grătar.

 • 5 folii antiaderente pentru grătar
 • Nu se mai risipesc sosul, uleiul sau preparatele printre grilele grătarului
 • Previne accidentele cauzate de focul puternic și carnea arsă
 • Ideală pentru carne, pește, legume, fructe, ouă, pâine prăjită și chiar pizza
 • Teflon certificat FDA, non toxic, nu emană miros, nu necesită gresare
 • Potrivit pentru toate tipurile de grătare și suprafețe de copt
 • Nu se recomandă utilizarea directă pe flacără deschisă
 • Greutate: 299 g
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
MAEȘTRII GRĂTARELOR CÂȘTIGĂ
Zile minunate pentru petreceri la un picnic și un barbeque. Pregătim fripturi, frigărui, pește, kebab, mici, cârnați, legume, porumb, etc. Este plăcut să stai la soare cu o bere rece așteptând o friptură suculentă. Doar cei pasionați știu de câtă pregătire, grijă, atenție și la final câtă curățenie este nevoie pentru un barbeque adevărat. Cu folile BBQ Mat veti pregăti cele mai bune grătare. Cu folile BBQ Mat toată lumea va savura o friptură de cea mai bună calitate!
ANTIADERENTĂ, FĂRĂ ACCIDENTE, FĂRĂ CURĂȚARE
Cu folia BBQ Mat, mâncarea nu se va lipi, deoarece aceasta este fabricată din teflon certificat FDA, non toxic, 100% sigur pentru sănătatea dumneavoastră. Mâncarea se va coace frumos, va avea un miros plăcut de grătar și chiar urmele acestuia vor fi vizibile pe carne, ca și cum ați frige direct pe grătar. Folia BBQ Mat este impermeabilă, iar carnea se va marina frumos în suc propriu în timpul coacerii, fără a se mai scurge printre grilele grătarului. Se poate curăța foarte ușor, chiar imediat după utilizare. De asemenea se poate curăța și la mașina de spălat vase.
CALITATE SUPERIOARĂ PENTRU MÂNCARE DELICIOASĂ
Folile BBQ Mat sunt potrivite pentru grătarele electrice sau pe gaz, pentru grătarele cu cărbuni, brichete sau lemn. Sunt extrem de rezistente, se pot folosi la temperaturi de până la 650° C și sunt certificate ca fiind complet sănătoase. Cu folia BBQ Mat puteți găti carne, pește, legume, frigărui, mici, kebab, ouă sau chiar clătite și pizza! După utilizare, folia BBQ Mat vă scutește de munca enervantă de a curăța grătarul. Folia BBQ Mat este ușor de curățat și asigură un număr nelimitat de folosiri.

Informații suplimentare

 • 299 g

 • Folie din teflon certificat FDA

 • până la 650 °C

 • 5 x folii BBQ Mat pentru grătar

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.