Pompa manuala de transfer lichid, FuelSucker

33 comentarii
evaluare 4,4/5,0

Prețul inițial a fost: 114,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 68,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 60,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Pompa manuală tip sifon pentru lichide, este un accesoriu extrem de util pentru orice casă. Această pompă poate fi folosită cu ușurință pentru diverse lichide precum: benzină, ulei, apă, bere, etc. De asemenea, poate fi folosită la schimbarea sau pomparea apei în acvarii mai mari.

 • Instrumentul perfect pentru pomparea lichidelor
 • Potrivită pentru combustibil, uleiuri și apă distilată
 • Fixarea furtunului la pompă se face cu clemele speciale incluse în pachet
 • Un accesoriu foarte util în orice casă sau atelier
 • Material: PVC
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Un accesoriu manual pentru fiecare casă
Pompa manuală tip sifon pentru lichide este un accesoriu extrem de util pentru orice casă. Această pompă poate fi folosită cu ușurință pentru diverse lichide precum: benzină, ulei, apă, bere, etc. De asemenea, poate fi folosită la schimbarea sau pomparea apei în acvarii mai mari.
Potrivită pentru toate tipurile de lichide
Pompă manuală ușoară și portabilă ce poate fi folosită pentru tot felul de lichide precum: combustibul, ulei, apă, bere, etc.
Ușor de folosit
Setul conține un furtun transparent din PVC, flexibil și durabil, rezistent la coroziune și permite accesul ușor la containere. Furtunul se atașează la pompă cu clemele de prindere din pachet.

Informații suplimentare

 • PVC

 • lungime – 2 m, diametru exterior – 18 mm, grosime – 2 mm

 • Această pompă nu se foloșeste pentru apă sărată sau alte lichide corozive. Lichidul pe care doriți să îl mutați trebuie să fie poziționat mai sus decât vasul în care mutați. Furtunul de absorbție trebuie poziționat în interiorul lichidului, nu doar la suprafața lichidului. Pompa este potrivită pentru vehiculele care nu au protecție împotriva furtului de combustibil.

 • 1. Înainte de utilizare tăiați furtunul din pachet în 2 bucăți, în funcție de nevoile dumneavoastră;
  2. Fiți atent la direcția săgeții de pe pompă. Săgeata trebuie să fie orientată în direcția de pompare a lichidului.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.