FunPool, piscină gonflabilă de copii pentru petrecerea timpului în aer liber

32 comentarii
evaluare 4,4/5,0

122,00 lei(-39%)

Alegeți cantitatea:

1x 122,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 106,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 96,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Alegerea perfectă pentru o zi toridă de vară! FunPool este o piscină portabilă pentru copii, care are incorporată o fântână cu apă! Umplerea se face foarte simplu prin conectarea la o sursă de apă  și apoi distracția poate începe! Forma de bazin a acestei piscine îi va permite copilului dumneavoastră să se bucure din plin de joaca în apă, în aer liber! Piscina FunPool ajută la dezvoltarea funcțiilor motorii ale copilului dumneavoastră. 

 • Fântână cu apă incorporată;
 • Ușor de umflat;
 • Se poate conecta foarte simplu la o sursă de apă/furtun din grădină;
 • Portabilă – ideală pentru călătorii;
 • Perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber alături de întreaga familie;
 • Stimulează simțurile copilului, ajutând la o dezvoltare armonioasă;
 • Confecționată din PVC de înaltă calitate.
 • Diametru: 100 cm
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
PISCINĂ PENTRU COPII CU FÂNTÂNĂ INCORPORATĂ
Piscina FunPool are forma unui bazin, formă concavă, copilul dumneavoastră bucurându-se în voie de jocul în apă. Este jucăria cu apă perfectă pentru zilele toride de vară. Conectați-o simplu la furtunul din grădină, iar apoi reglați presiunea, în funcție de înălțimea dorită a apei.
DISTRACȚIA PERFECTĂ PENTRU FAMILIA DUMNEAVOASTRĂ
Cu siguranță copilul dumneavoastră o va iubi! Piscina FunPool este confecționată din PVC de înaltă caliate, cu o grosime a materialului special aleasă, pentru a asigura o rezistență cât mai bună în timp. Copii dumneavoastră se vor bucura din plin de orele petrecute în aer liber, ajutându-i astfel la dezvoltarea funcțiilor motorii.
IDEALĂ PENTRU CĂLĂTORII
Piscina gonflabilă pentru copii FunPool este portabilă, foarte ușor de transportat, ceea ce o face să fie alegerea perfectă pentru vacanța familiei dumneavoastră. Copii dumneavoastră se vor bucura ore întregi de o activitate sănătoasă în aer liber. Piscina Fun Pool este ideală pentru întreaga familie, sau un grup de prieteni, fiind alegerea perfectă pentru sărbătorirea zilei de naștere a copilului dumneavoastră în aer liber.

Informații suplimentare

 • 100 cm

 • 8cm

 • albastru cu modele de viață marină

 • a se utiliza doar sub supravegherea părinților/adulților

 • material PVC de înaltă calitate

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: i[email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.