Garden Blade, dispozitiv de ascuțit pentru lamele mașinii de tuns iarbă

47 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 96,00 lei.Prețul curent este: 86,00 lei.(-10%)

Alegeți cantitatea:

1x 86,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 76,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 67,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Cu o lamă bine ascuțită, veți obține o cosire perfectă și un aspect frumos al peluzei dumneavoastră. Dispozitivul de ascuțit Garden Blade este instrumentul perfect pentru ascuțirea lamelor mașinii de tuns iarbă!

  • Iarba cosită regulat este o iarbă mai sănătoasă
  • Cu o lamă bine ascuțită veți reduce timpul de cosit
  • Reface complet lama
  • Menține echilibrul lamei
  • Potrivit pentru majoritatea mașiniloe de tuns iarbă
  • Material: piatra de corindon
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
RAPID ȘI CONVENABIL
Dispozitivul de ascuțit Garden Blade poate fi montat pe o bormașină sau pe un polizor. Piatra abrazivă de calitate superioară este dispusă în unghi, refăcând astfel tăișul inițial al marginilor lamei și păstrând-o echilibrată. Acest lucru va face cosirea mai rapidă și mai precisă. Refaceți lama aparatului dumneavoastră, fără a o îndepărta, în mai puțin de 10 minute.
SFATURI PRACTICE PENTRU UN GAZON FRUMOS
Cosirea optimă se face cu o lamă proaspăt ascuțită, așa încât nici iarba fragedă să nu fie deteriorată. Dacă vârfurile sunt rupte, iarba va deveni galbenă. În orice caz, pentru cele mai bune rezultate, este necesară cosirea regulată. Lama cositoarei dumneavoastră face mii de rotații și, până la urmă, chiar și iarba moale deteriorează lamele, nemaivorbind de pietre, bețișoare sau chiar nisip. Cei mai multi producători recomandă ascuțirea lamei cel putin o dată pe sezon. Cu dispozitivul de ascuțit Garden Blade puteți să faceți acest lucru singur, fără a fi nevoie să îndepărtați lama sau să apelați la un specialist.

Informații suplimentare

  • piatra de corindon

  • 1x dispozitiv de ascutit

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.