GardenDrill, accesoriu pentru săpat gropi de plantare

38 comentarii
evaluare 5,0/5,0

99,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 85,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Dintre toate sarcinile de grădinărit, plantarea este probabil una dintre cele mai importante. Plantarea plantelor este un prim pas necesar in proiectarea fiecărui pat și grădină, motiv pentru care este deosebit de important ca aceasta să fie de calitate. GardenDrill este un atașament pentru o bormașină, cu ajutorul căruia puteți face cu ușurință găuri pentru răsaduri, bulbi și semințe. Lăsați munca grea de a săpat gropi în seama dispozitivului GardenDrill, iar treburile în grădină vor fi mai ușoare.

  • Face groapa necesară în doar o secundă
  • Afânează solul
  • Găurire ușoară cu o bormașină
  • Adâncimea optimă a gropii
  • Porivit pentru: orice bormașină standard
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

SFATURI PENTRU O GRADINĂ FRUMOASĂ

Principala preocupare la transplantare ar trebui să vizeze prevenirea stresului pentru plantă, accelerând astfel înrădăcinarea și creșterea plantei tinere. Înainte de plantare, trebuie să săpăm o groapă de plantare pentru noua noastră plantă. Când săpați gaura de plantare, asigurați-vă că este aproape de două ori mai mare decât bulbul de rădăcină al plantei pe care doriți să o plantați. Astfel, veți avea suficient spațiu disponibil pentru un substrat proaspăt, cu care veți îmbunătăți solul din jurul plantei. Una dintre cele mai frecvente greșeli la plantarea plantelor este să săpați o groapă de plantare prea mică, în care este împins cu forța globul de rădăcină a noii plante. Cu semănătoarea GardenDrill pentru săparea ușoară a gropilor de plantare, veți săpa rapid și ușor gropi suficient de mari pentru noile dvs. răsaduri!

PREGATIREA SOLULUI ESTE NECESARĂ PENTRU O GRĂDINĂ FRUMOASĂ

Înainte de plantare, este necesar să pregătiți solul în groapa de plantare și împrejurimile acestuia, ceea ce va asigura cel mai bun început posibil pentru planta tânără. Tot aici intră în joc GardenDrill, cu care veți amesteca substratul cu solul din jur cu un efort minim. Cu un amestec de materie organică și pământ de grădină, vei crea o zonă de tranziție care va încuraja creșterea rădăcinilor. Rădăcinile nu vor mai crește în cerc, ci vor crește și în substratul înconjurător. De asemenea, cu atașamentul GardenDrill vei slăbi solul și vei compensa astfel „smulgerea” obositoare a grădinii în zilele de toamnă și primăvară ale anului. Veți avea astfel o grădină luxuriantă.

Informații suplimentare

  • orice bormașină standard

  • 43.5 cm

  • 4.5 cm

  • crește în mod arbitrar prin foraj circular în pământ

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.