GlamourToilet, perie din silicon pentru curățarea suprafețelor din baie

30 comentarii
evaluare 4,4/5,0

Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 102,00 lei.(-18%)

Alegeți cantitatea:

1x 102,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 86,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 76,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Peria din silicon, GlamourToilet, permite o curățare rapidă și precisă, este versatilă și are o bună aderență. Are o durată lungă de viață și permite o curățare ușoară chiar și în locurile greu accesibile ale vasului de WC, bideu, etc.

  • Gamă largă de aplicații
  • Curățare precisă și profundă
  • Perie cu uscare ușoară
  • Cap flexibil
  • Suport cu vas de scurgere separat
  • Ușor de montat
  • Cele mai bune materiale
  • Material: silicon, TPR +PP
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Perie de calitate superioară pentru curățat toaleta

Peria de curățat din silicon GlamourToilet permite o curățare rapidă și precisă, este versatilă și se manevrează foarte ușor. Are durată lungă de viață și asigură o curățare ușoară chiar și în zonele greu accesibile din vasul de WC, bideu, etc.

Întreținere ușoară a periei

Spre deosebire de alte perii, peria GlamourToilet are un suport cu scurgere separată, ce împiedică multiplicarea bacteriilor, având o lungă durată de folosință.

Ușor de folosit

Această perie este ușoară și precisă în același timp, locurile greu accesibile sunt curățate cu ușurință, deoarece capul periei este parțial flexibil. Capul și perii periei nu vor deteriora suprafața murdară.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Maria F. 30 min ·
Nu-mi face plăcere să curăț în baie, însă peria își face treaba grozav Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Adina A. 35 min ·
Cea mai bună alternativă la periile obișnuite! Este fabricată din silicon, fiinf de departe cea mai bună alegere. Nu stropește la curățare, se usucă rapid și rămâne igienică, fără microroganisme dăunătoare. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Dumitru P. 32 min ·
Livrare promptă, perie de foarte bună calitate, ca multe alte produse din magazinul dvs.
Comentariu Distribuiți
(12)
Isabela I. 43 min ·
Se îndoaie în spații înguste, se usucă rapid, murdăria nu se lipește de perie, perfectă pentru mine!
Comentariu Distribuiți
(5)
Sebastian D. 38 min ·
O alegere bună pentru băi mai mici din apartamente. Se montează pe perete și nu iese deloc în evidență, când ai nevoie este mereu acolo și încă se curăță frumos.
Comentariu Distribuiți
(7)

Informații suplimentare

  • silicon, TPR +PP

  • 36 x 10 x 4 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.