GlowWaterLights, 4 dispozitive cu lumini LED rezistente la apă, cu telecomandă

16 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 134,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 85,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Lumini distractive care vor transforma orice vas plictisitor într-un decor minunat în cel mai scurt timp! Cu luminile LED inteligente puteți regla culorile și modul de funcționare cu ajutorul telecomenzii, creând o atmosferă idilică în casa, curtea, sau piscina dumneavoastră!

  • Lumini cu LED rezistente la apă și durabile
  • Telecomandă inclusă
  • Decor perfect
  • Ușor de folosit
  • Utilizare în interior sau în exterior
  • Pachetul include: 4 x dispozitive de iluminat cu LED + 1 x telecomandă
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Un accesoriu indispensabil pentru orice petrecere

Cu luminile LED inteligente puteți seta diferite efecte de iluminare cu ajutorul telecomenzii incluse! Aceste lumini LED rezistente la apă pot fi folosite pentru a da viață și a decora orice vas sau loc al casei dumneavoastră!

4 dispozitive de iluminat cu telecomandă

Fiecare dispozitiv de iluminat are 10 leduri incluse, cu 4 modele dinamice de schimbare a culorilor și 16 culori diferite în mod static. Cu telecomanda inclusă puteți schimba modul de iluminare și culorile.

Rezistente la apă și durabile

Luminile LED sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, reziste la apă, astfel încât pot fi montate într-o piscină, sau diferite recipiente cu apă. Pot fi folosite atât în interior cât și în exterior, indiferent de condițiile meteorologice.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 23 min ·
Foarte încântată de această achiziție! Am montat chiar eu aceste dispozitive in vazele pentru flori! Vă recomand cu încredere! Atmosfera în casa mea este mult mai plăcută acum! Fetele mele sunt, de asemenea, entuziasmate și se mândresc cu casa noastră foarte frumoasă! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Andrei P. 41 min ·
Le-am montat în piscină, iar luminile chiar au schimbat atmosfera din curtea noastră. Prietena mea este foarte încântată!
Comentariu Distribuiți
(12)
Vasile B. 42 min ·
Sunt foarte simplu de folosit! Aș putea petrece toată ziua cu telecomanda în mână și să schimb luminile și jocul de lumini. Un produs minunat!
Comentariu Distribuiți
(15)
Adina A. 40 min ·
Nu pot descrie în cuvinte impresia pe care mi-au făcut-o aceste lumini… Casa noastră este într-o atmosferă de basm!
Comentariu Distribuiți
(13)
Maria F. 36 min ·
Cât de frumoase sunt aceste lumini! Cu ajutorul telecomenzii pot alege atâtea culori și jocuri de lumini, nu știu care este mai frumos! Copiii sunt foarte încântați. Mulțumim Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

  • 4 x dispozitive de iluminat cu LED + 1 x telecomandă

  • aprox. 2,8 x 7 cm

  • Putere – 2.4W/dispozitiv; Mod iluminare – RGB; Index rezistență la apă – IP68.

  • 3 x baterii tip AAA (neincluse în pachet), 1 x baterie CR2025 (neinclusa in pachet)

Instrucțiuni

Accesând link-ul de mai jos puteți deschide, descărca sau imprima instrucțiunile de utilizare pentru produs:

Atașamente

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.