GlueStar, adeziv cu două componente pentru lipire la rece pentru reparații ușoare (2 tuburi)

15 comentarii
evaluare 4,0/5,0

104,00 lei(-25%)

Alegeți cantitatea:

1x 104,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 89,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 78,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 15 oameni vizionează în prezent acest produs

GlueStar vă permite să faceți anumite lipituri pe cont propriu! Cele două componente formează o pastă care poate fi modelată, iar după întărire poate fi filetată, pilită, șlefuită, găurită! Conceput ca o alternativă la metoda standard de sudură, GlueStar vă oferă reparații puternice și de durată la metale, cât și la alte suprafețe.

 • Potrivită pentru aproape toate suprafețele
 • Ușor de folosit
 • Se fixează și aderă în 6 minute
 • Agent adeziv cu rezistență de durată
 • Rezistă până la temperaturi de 150°C
 • Lipiri sigure
 • Rezistență foarte bună
 • Material: Adeziv
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Reparați-vă lucrurile personale în doar câteva minute
GlueStar este un adeziv cu două componente pentru lipituri la rece, pentru reparații ușoare, puternice și de lungă durată, pentru suprafețe multiple! Când este complet întărit, acest adeziv este rezistent la apă, substanțe din petrol, chimice și chiar acide!
Ușor de folosit
GlueStar vă permite să faceți anumite lipituri pe cont propriu! Cele două componente formează o pastă care poate fi modelată, iar după întărire poate fi filetată, pilită, șlefuită, găurită!
Rezistență de durată
Conceput ca o alternativă la metoda standard de sudură, GlueStar vă oferă reparații puternice și de durată la metale, cât și la alte suprafețe. Va face priză la aproape orice suprafață care a fost curățată și degresată foarte bine în prealabil!

Informații suplimentare

 • Adeziv

 • 100g

 • Gri

 • 1 x tub GlueStar A și 1 x tub GlueStar B

 • GlueStar include 2 componente, tubul A și tubul B. Cele două substanțe se amestecă în proporție de 1:1, iar apoi poate fi folosită pentru lipit. Aderă si se fixează în 6 minute, se întărește în 4-6 ore!

 • Nu amestecați substanțele celor 2 tuburi cu mâna! Evitați orice contact cu pielea, substanțele chimice folosite sunt puternice iar reacția dintre ele vă poate răni. Oferă o lipire foarte bună!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.