GuideStar, Dispozitiv de ghidaj reglabil, pentru o găurire precisă și ușoară în lemn

42 comentarii
evaluare 4,2/5,0

112,00 lei(-55%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 96,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Nu puteți găurii drept? Obțineți o găurire precisă, rapidă și ușoară cu GuideStar – Dispozitiv de ghidaj reglabil de găurire pentru lemn! Acest dispozitiv de ghidare a burghiului este proiectat cu două șuruburi de fixare și un manșon metalic pentru o găurire eficientă și este ideal pentru reparații în locuință, proiecte de bricolaj cât și pentru cei pasionați de prelucrarea lemnului.

 • Găurire ușoară, precisă și rapidă
 • Ideal pentru reparații în casă și proiecte de bricolaj
 • Poate fi folosit cu burghie de 6, 8 și 10 mm
 • Rezistent
 • Găuri la dimensiuni exacte
 • Fabricat din plastic și metal de înaltă calitate
 • Material: Plastic dur rezistent și metal
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Găurire verticală
Conceput special pentru realizarea găurilor în lemn, cu un dispozitiv de ghidare pentru o fixare și centrarea precisă în timpul lucrărilor. Este un dispozitiv ideal pentru confecționarea pieselor de mobilier și prelucrarea lemnului.
Îmbinări multiple
Asigură trei feluri de îmbinări, frontale, unghiulare, în T, având posibilitatea de a folosi 3 dimensiuni de burghie. Dispozitivul de ghidaj permite lucrul cu grosimi de până la 31 mm. Produs din plastic de înaltă calitate, rezistent la impact și metal, pentru o rezistență cât mai bună.
Reglabil și ușor de folosit
Poziția ghidajului de găurit poate fi reglată în funcție de nevoia spațiului de manevră, făcându-l ușor de utilizat și ideal pentru găuri drepte pentru dibluri de lemn. Dipozitivul este prevăzut cu un mâner pentru a asigura fermitate în lucru.

Informații suplimentare

 • Plastic dur rezistent și metal

 • Galben

 • 6 x 19 cm

 • 6/8/10mm

 • 1 x Dispozitiv ghidaj reglabil

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.