HoldStar, un suport suspendat care poate fi montat sub dulapuri sau rafturi

48 comentarii
evaluare 4,5/5,0

Prețul inițial a fost: 124,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.(-28%)

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

HoldStar folosește spațiul neutilizat din casa dumneavoastră, și vă asigură că ustensilele de bucătărie sunt întotdeauna organizate și la îndemâna dumneavoastră! Fabricat din oțel de înaltă calitate, aceste suporturi sunt robuste și rezistente. HoldStar poate susține aproape orice: linguri, vase de bucătărie, prosoape, mănuși, haine, etc! Poate fi folosit în baie, în dulap, sau oriunde altundeva îl puteți monta!

 • Economisiți spațiu
 • Multifuncțional
 • Ușor de instalat
 • Poate fi folosit pe scară largă
 • Calitate foarte bună
 • Rezistent și durabil
 • Pachetul include: 1 x suport HoldStar
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Depozitați și economisiți spațiu
HoldStar este modalitatea perfectă de a economisi spațiu! Oferă un mod convenabil de a agăța cești, vase de bucătărie, mănuși, prosoape, etc.
Economisiți spațiu
HoldStar folosește spațiul nefolosit din casa dumneavoastră și se asigură că ustensilele de bucătărie sunt întotdeauna organizate și la îndemâna dumneavoastră.
Durabil și simplu de folosit
Suportul este confecționat din material rezistent și durabil, este robust și simplu de instalat. Designul său simplu vă permite să îl folosiți nu numai în bucătărie, ci și în baie, dulap, dormitor, etc.

Informații suplimentare

 • 1 x suport HoldStar

 • Oțel de înaltă calitate

 • 26,2 x 6,5 cm (aprox.)

 • Negru

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.