HomePump PRO, Pompă de apă de foraj

14 comentarii
evaluare 4,0/5,0

129,00 lei(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 129,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 110,00 lei/ set Economisiți 38,00 lei
Cel mai bun preț
3x 97,00 lei/ set Economisiți 96,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

HomePump PRO este o pompă de apă de înaltă performanță pentru pomparea și evacuarea apei și altor lichide, cu conexiune pentru bormașină. Perfectă pentru udarea grădinii, golirea acvariilor, rezervoarelor, fântânilor, piscinelor, jgheaburilor și chiar a paturilor de apă. O soluție inovatoare și simplă pentru transferul lichidelor de la o sursă la alta, este un instrument indispensabil în orice casă, grădină sau atelier!

 • Conexiune simplă și rapidă
 • Funcționare cu 3200 rpm sau 52 litri/min
 • Pentru bormașini cu o putere de 350 W sau mai mult
 • Plastic rezistent și oțel inoxidabil
 • În pachet: 1x HomePump
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

PUTERE ȘI EFICIENȚĂ ÎN PALMA TA

În multitudinea de tipuri de pompe disponibile, cea mai simplă opțiune pentru sarcinile de zi cu zi din grădină sau casă este acum HomePump PRO. Este cea mai bună alegere pentru pomparea lichidelor până la o diferență de înălțime de 2 metri. Pur și simplu conectați cele două capete ale furtunului de grădină și bormașina la pompă și sunteți gata de pompare. Furtunul conectat sub pompă livrează apa, în timp ce furtunul deasupra bormașinii o evacuează. Debitul de apă este controlat de viteza bormașinii și poate ajunge până la un maxim de 52 de litri de apă pompată pe minut sau 3.200 rpm.

CALITATEA EXECUȚIEI ESTE CHEIA

S-a acordat o atenție specială la selecția materialelor de calitate pentru HomePump PRO. Acestea sunt indispensabile deoarece sunt singura modalitate de a evita ruginirea și uzura. Plasticul foarte armat și oțelul inoxidabil de înaltă calitate asigură longevitatea și calitatea pompei, care vă va servi pentru mult timp de acum înainte.

Informații suplimentare

 • 1x HomePump

 • PVC armat și oțel inoxidabil

 • Albastru

 • Diametru interior: 15.8mm/0.62in, Diametru exterior: 21mm/0.83in, Dimensiuni: aprox. 125mmx107mmx78.6mm/4.92inx4.21inx3.09in, Dimensiuni de pompare: diferență de înălțime maximă 2 m, distanță maximă de pompare 15 m

 • bormașini cu o putere de 350 W sau mai mult, Temperaturi permise: pompa poate pompa apă între 5-60 grade Celsius

 • pompa nu este potrivită pentru pomparea combustibililor și lichidelor inflamabile

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.