Banda adeziva pentru etansare, culoare alba, 1x bucată, HomeStrip

32 comentarii
evaluare 5,0/5,0

124,00 lei(-22%)

Alegeți cantitatea:

1x 124,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 106,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 93,00 lei/ set Economisiți 93,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Banda adezivă profesională etansează perfect chiuveta și cada dumneavoatră, împiedică murdăria să se adune sub plinte, praguri, toalete, etc! Îndepărtați folia și întindeți, apăsând ușor banda de etanșare. Este ideală pentru etanșarea căzilor, dușurilor și chiuvetelor! Cu HomeStrip nu aveți nevoie de scule, iar lucrarea este gata în câteva minute!

  • Rezistentă la umezeală și murdărie
  • Etanșează perfect
  • Împiedică murdăria să se adune sub plinte
  • Aderență rapidă, rezistentă la apă
  • Gamă variată de utilizări
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Aceste sandale de vară au o talpă moale și confortabilă, care le face confortabil de purtat, iar talpa îți va face picioarele să pară și mai atractive și mai lungi!

Pe lângă faptul că sunt la modă, sandalele de vară oferă, de asemenea, un pas sigur și o aderență bună pe talpă!

Sandalele se potrivesc perfect cu toate stilurile și ținutele fashion!

Informații suplimentare

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.