HomeStrip, Bandă adezivă pentru etanșare rezistentă la apă

43 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 119,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.(-34%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 68,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 60,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Banda adezivă profesională etansează perfect chiuveta și cada dumneavoatră, împiedică murdăria să se adune sub plinte, praguri, toalete, etc! Îndepărtați folia și întindeți, apăsând ușor banda de etanșare. Este ideală pentru etanșarea căzilor, dușurilor și chiuvetelor! Cu HomeStrip nu aveți nevoie de scule, iar lucrarea este gata în câteva minute!

  • Rezistentă la umezeală și murdărie
  • Etanșează perfect
  • Împiedică murdăria să se adune sub plinte
  • Aderență rapidă, rezistentă la apă
  • Gamă variată de utilizări
  • Material: 180 g
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Izolează aproape orice în doar câteva minute
HomeStrip este perfectă pentru izolarea căzilor și a dușurilor! De asemenea, poate fi utilizată pe o scară largă, pentru a etanșa plita de gaz din bucătărie, chiuveta, lavoarul din baie, toaleta și multe altele! Îndepărtați folia, întindeți și apăsați ușor pe suprafața dorită, iar lucrarea va fi gata în doar câteva minute, fără scule, mizerie sau deșeuri!
Rezistentă la umezeală și murdărie
Banda adezivă HomeStrip etansează perfect chiuveta și cada dumneavoatră, împiedică murdăria să se adune sub plinte, praguri, toalete, etc! Confecționată din materiale ecologice tip PVC, este inodoră, are o excelentă rezistență la căldură și frig și este concepută să dureze în timp.
Ușor de aplicat
Curățați bine locul în care urmează să folosiți banda adezivă. Scoateți banda din ambalaj și îndepărtați folia. Asigurați-vă că pliul de pe mijlocul benzii urmează să se suprapună pe zona de îmbinare. Tăiați banda adezivă și apoi potriviți-o. Pentru o fixare mai bună puteți presa banda, după aplicare, folosind o riglă.

Informații suplimentare

  • 180 g

  • L: 3,2m, l: 3,8cm

  • Alb

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.