InsertScrews, set de 18 șuruburi + dibluri pentru suporturile simple

12 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 80,00 lei.Prețul curent este: 31,00 lei.(-61%)

Alegeți cantitatea:

1x 31,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 30,00 lei/ set Economisiți 2,00 lei
Cel mai bun preț
3x 25,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 15 oameni vizionează în prezent acest produs

Nu sunteți sigur dacă aveți dibluri acasă pentru a monta suporturile pentru raft sau alte piese de mobilier? Atunci avem o ofertă foarte bună pentru tine!

  • Dibluri cu șuruburi de calitate pentru perete 
  • Instalare ușoară
  • Pachetul conține: 6 șuruburi lungi, 6 șuruburi scurte, 6 dibluri din plastic
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • 6 șuruburi lungi, 6 șuruburi scurte, 6 dibluri din plastic

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.