MagicFix, pasta magica pentru repararea rapida a peretilor

17 comentarii
evaluare 4,0/5,0

87,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 87,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 72,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 63,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 11 oameni vizionează în prezent acest produs

In sfarsit, puteti repara rapid si foarte usor orice defect (fisura, gaura) al peretilor din casa dumneavoastra, care va deranja de mult timp. Produsul repara rapid si eficient, fara a lasa urme, diverse defecte precum, adanciturile, zgarieturile, gaurile lasate de cuie, peretii decojiti, tencuiala cazuta, etc. Reparati rapid toate aceste imperfectiun.

 • Acoperire perfecta
 • Usor si rapid de aplicat
 • Rezistenta la apa si mucegai
 • Foarte aderenta
 • Greutate: 100 g
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
CU PASI REPEZI CATRE PERETII PERFECTI
Vreti sa reparati peretii deteriorati precum un profesionist? Pasta MagicFix pentru repararea rapida a peretilor deteriorati este tot ce va trebuie pentru a realiza in sfarsit aceste lucrari. Reparati in doar cateva minute fisuri, zgarieturi si chiar zone mai mari de tencuiala cazuta.
Foarte rezistenta
Aplicati pasta magica pe suprafata deteriorata si distribuiti-o uniform cu ajutorul spatulei incluse. Asteptati sa se usuce, apoi puteti finisa suprafata cu smirghel. Este foarte aderenta si rezistenta, puteti prinde cuie, dibluri, diverse alte dispozitive de prindere. Va rezista perfect!
SIGURA PENTRU DUMNEAVOASTRA SI PENTRU MEDIUL INCONJURATOR
Reparatile facuta cu MagicFix vor rezista in timp. Este rezistenta la apa si la mucegai, impiedicand astfel formarea igrasiei. MagicFix este fabricata din substante organice, non toxice. Nu afecteaza persoanele sau mediul inconjurator.

Informații suplimentare

 • 100 g

 • 1x pasta pentru repararea peretilor deteriorati, 1x spatula pentru aplicare si netezire

 • Curățați bine peretele înainte de aplicare (de praf, bucăți de var, etc).
  După ce ați aplicat primul strat așteptați să se usuce bine. Reparațiile se pot face după câteva zile.
  Dacă doriți să reparați găuri mai mari recomandăm să folosiți bucăți de lemn, pe care să le băgați în gaură, iar apoi să aplicați pasta. Se poate vopsi după ce pasta s-a uscat foarte bine.

 • Aplicați pasta de reparație pe suprafața pe care doriți să o reparați. Utilizați racleta pentru a netezi uniform pasta. După minim 4 ore (în funcție de grosimea stratului aplicat), puteți netezi cu o bucată fină de șmirghel. Se poate aplica orice nuanță de var doriți peste această pastă.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.