MagicLamp, lampă proiector 2 în 1 cu 6 modele diferite

28 comentarii
evaluare 4,6/5,0

98,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

Lampa MagicLamp cu 6 diapozitive diferite va aduce puțină magie în casa dumneavoastră, transformând orice cameră într-o rachetă, submarin, etc. în doar o clipită! De asemenea poate fi folosită ca lampă cu 3 nuanțe diferite pentru a creea o atmosferă plăcută la orice ocazie!

  • 2 în 1 proiector și lampă
  • 6 modele de diapozitive
  • 3 nuanțe de lumini diferite
  • Alimentator cu cablu USB
  • Ușor de folosit
  • Material: ABS, PC
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Schimbați ambientul casei în doar un minut
MagicLamp va aduce puțină magie în casa dumneavoastră. Acest produs vine cu 6 diapozitive diferite care vor transforma camera într-o rachetă, submarin, etc. în doar o clipită!
Multifuncțional
MagicLamp este atât o lampă cât și un proiector! Cele două moduri pot fi ușor schimbate prin scoaterea capacului și adăugarea/îndepărtarea diapozitivelor cu model.
Alimentare cu cablu USB
Conectați cablul USB și este gata de folosit!

Informații suplimentare

  • ABS, PC

  • 1W

  • 5V

  • 1 x MagicLamp, 6 x diapozitive diferite, 1 x cablu alimentare USB, 1 manual de utilizare

Instrucțiuni

Accesând link-ul de mai jos puteți deschide, descărca sau imprima instrucțiunile de utilizare pentru produs:

Atașamente

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.