MagicLamp, lampă proiector 2 în 1 cu 6 modele diferite

14 comentarii
evaluare 4,3/5,0

195,00 lei 146,00 lei(-25%)

Alegeți cantitatea:

1x 146,00 lei/ bucată
Cel mai popular
2x 117,00 lei/ bucată Economisiți 58,00 lei
Cel mai bun preț
3x 93,00 lei/ bucată Economisiți 159,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 12 oameni vizionează în prezent acest produs

Lampa MagicLamp cu 6 diapozitive diferite va aduce puțină magie în casa dumneavoastră, transformând orice cameră într-o rachetă, submarin, etc. în doar o clipită! De asemenea poate fi folosită ca lampă cu 3 nuanțe diferite pentru a creea o atmosferă plăcută la orice ocazie!

 • 2 în 1 proiector și lampă
 • 6 modele de diapozitive
 • 3 nuanțe de lumini diferite
 • Alimentator cu cablu USB
 • Ușor de folosit
 • Dimensiuni: 13 x 13 x 13,9 cm
14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfacție garantată
Livrare trasabilă
Schimbați ambientul casei în doar un minut
MagicLamp va aduce puțină magie în casa dumneavoastră. Acest produs vine cu 6 diapozitive diferite care vor transforma camera într-o rachetă, submarin, etc. în doar o clipită!
Multifuncțional
MagicLamp este atât o lampă cât și un proiector! Cele două moduri pot fi ușor schimbate prin scoaterea capacului și adăugarea/îndepărtarea diapozitivelor cu model.
Alimentare cu cablu USB
Conectați cablul USB și este gata de folosit!

Informații suplimentare

 • 13 x 13 x 13,9 cm

 • ABS, PC

 • 1W

 • 5V

 • 1 x MagicLamp, 6 x diapozitive diferite, 1 x cablu alimentare USB, 1 manual de utilizare

Instrucțiuni

Accesând link-ul de mai jos puteți deschide, descărca sau imprima instrucțiunile de utilizare pentru produs:

Atașamente

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.