Microfibercloth – set de 4 lavete de curățat pentru utilizare diversă

24 comentarii
evaluare 4,9/5,0

83,00 lei(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 83,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 63,00 lei/ set Economisiți 60,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

O lavetă de calitate pentru curățat, un accesoriu necesar în fiecare gospodărie. Lavetele MicrofiberCloth sunt rezistente și absorb lichidele foarte bine, putând fi folosite pentru diferite suprafețe precum: sticlă, lemn, marmură, suprafețele din baie, etc. Sunt potrivite atât pentru uz casnic cât și pentru uz profesional.

 • Lavetă multifuncțională din microfibre
 • Foarte eficientă
 • Potrivită pentru curățarea diverselor suprafețe
 • Nu lasă urme sau scame
 • Lavetă moale și netedă
 • Absoarbe lichidele foarte bine, rezistentă
 • Pachetul include: 4 x lavete din microfibră pentru a curăța diverse suprafețe.
 • Pachetul include: 4 x lavete din microfibră pentru a curăța diverse suprafețe.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Lavetă universală pentru suprafețe diverse

O lavetă de calitate pentru curățat, un accesoriu necesar în fiecare gospodărie. Lavetele MicrofiberCloth sunt rezistente și absorb lichidele foarte bine, putând fi folosite pentru diferite suprafețe precum: sticlă, lemn, marmură, suprafețele din baie, etc.

Lavetă multifuncțională

Aceste lavete din microfibră colectează rapid și eficient praful și îndepărtează murdăria. Pot fi folosite atât pentru curățare umedă cât și uscată. Sunt perfecte pentru ștergerea blaturilor, vaselor, lichidelor vărsate, curățării mașinii și multe altele!

Calitate superioară

Lavetele sunt fabricate din 10 mil. microfibre pentru o curățare cât mai eficientă. Materialul conține ioni de argint, cu rol antibacterian. Pot fi igienizate cu sau fără produse de curățare.

Informații suplimentare

 • 4 x lavete din microfibră pentru a curăța diverse suprafețe.

 • 40 x 30 cm

 • Microfibră

 • culori pastel

 • Clătiți laveta în mod regulat cu apă curată pentru a îndepărta particulele mai mari de murdărie, care ar putea deteriora suprafețele ce urmează a fi curățate.
  Laveta poate fi curățată în mașina de spălat. Nu se recomandă folosirea balsamului de rufe, deoarece poate distruge fibra lavetei. Se recomandă uscarea în mod natural.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.