MirrorFoil, folie de protecție cu efect de oglindă pentru o intimitate garantată

44 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 111,00 lei.Prețul curent este: 76,00 lei.(-32%)

Alegeți cantitatea:

1x 76,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 12,00 lei
Cel mai bun preț
3x 65,00 lei/ set Economisiți 33,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Asigurați-vă intimitatea! Această folie de protecție cu efect de oglindă oferă intimitate camerei dumneavoatră și în același timp nu obstrucționează vederea în exterior. Folia este ușor colorată și nu afectează tranparența geamului.

  • Folie cu efect de oglindă pentru a vă asigura intimitatea
  • Potrivită pentru casă, birou, magazine, etc
  • Se poate aplica atât în interior cât și în exterior
  • Protecție împotriva rezelor IR și UV
  • Material de calitate
  • Pachetul conține: 1 x folie autocolantă cu efect de oglindă (60 x 200 cm).
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Pentru intimitatea dumneavoastră și protecție împotriva razelor UV și IR

Această folie e protecție cu efect de oglindă oferă intimitate camerei dumneavoatră și în același timp oferă o vedere neobstrucționată către exterior. Folia este ușor colorată și nu afectează tranparența geamului. Se poate aplica atât în interior cât și în exterior.

99% protecție UV

Folia de protecție cu efect de oglindă reține și protejează împotriva razelor UV și IR, previne decolorarea mobilierului dumneavoastră.

Utilizare multiplă

Această folie de protecție cu efect de oglindă poate fi utilizată pe ferestre sau suprafețe din sticlă acasă, la birou, în magazine și clădiri comerciale și rezidențiale, pentru a asigura o intimitate completă.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Alexandra N. 34 min ·
Am achiziționat această folie pentru biroul meu care este localizat la parterul clădirii, ceea ce este foarte enervant, pentru că toată lumea se uita spre mine. După ce am montat această folie am intimitatea dorită!
Comentariu Distribuiți
(4)
Gheorghe B. 55 min ·
O folie foarte bună! Dacă urmăriți cu atenție instrucțiunile este foarte ușor de montat.
Comentariu Distribuiți
(12)
Benedek T. 39 min ·
Nu am respectat instrucținile, la modul că nu am umezit folia și geamul, și la final a arătat foarte ciudat. Am comandat o nouă folie pe care am montat-o conform instrucțiunilor și este super! Foarte încântat! Recomand tuturor!
Comentariu Distribuiți
(11)
Maria F. 48 min ·
Calitate foarte bună, livrare promptă! Am comandat mai multe seturi pentru geamurile de la mansardă. Totul este perfect! Recomand cu încredere! 😊
Comentariu Distribuiți
(16)

Informații suplimentare

  • 1 x folie autocolantă cu efect de oglindă (60 x 200 cm).

  • PET

  • Folia se aplică pe suprafața perfect curată. Folosiți soluție de apă și săpun pentru a uda geamul și folia, pentru o fixare și o aderență cât mai bună. Folia se aplică treptat cu ajutorul unei raclete, eliminând ușor bulele de aer care pot apărea. După ce ați terminat de aplicat mai pot apărea mici cute sau bule, care vor dispărea în 10-20 de zile. Folia se va fixa perfect la un interval de 2 săptămâni de la aplicare, ca atare vă sfătuim să nu curățați cu apă sau alte substanțe în această perioadă.

  • Nu folosiți soluții de curățat foarte puternice!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.