NonSlipStrips, 6 benzi autoadezive antiderapante pentru o utilizare multiplă

33 comentarii
evaluare 4,2/5,0

88,00 lei(-32%)

Alegeți cantitatea:

1x 88,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 66,00 lei/ set Economisiți 66,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 20 oameni vizionează în prezent acest produs

O soluție excelentă pentru suprafețele alunecoase din casa dumneavoastră! Benzile antiderapante sunt autoadezive și ușor de montat. Nu au zone ascunse unde să se acumuleze murdăria sau să se dezvolte bacteriile, ca atare sunt potrivite pentru băi, bucătării, laboratoare, etc.

  • Structură fină, rezistentă la abraziune și plăcută la atingere
  • Benzi rezistente la apă, potrivite pentru toate suprafețele umede
  • Ușor de curățat
  • Nu există locuri ascunse unde să se acumuleze bacterii
  • Potrivite pentru băi, dușuri, bucătării, etc.
  • Pachetul conține: 6 x benzi autoadezive antiderapante
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Nu vă simțiți sigur în propria baie?

Benzile cauciucate antiderapante NonSlipStrips au o suprafața unică neabrazivă, care împiedică alunecarea. Sunt potrivite atunci când suntem desculți sau atunci când folosim încălțăminte ușoară. Sunt folosite în mod frecvent în băi, dușuri, piscine, pe bărci, yachturi, etc. Se pot folosi atât în interior cât și în exterior.

Fără locuri ascunse pentru bacterii

Benzile antiderapante nu au zone ascunse în care să se acumuleze murdăria sau diverse bacterii.

Ușor de montat

Aceste benzi sunt autoadezive și foarte ușor de montat. Sunt ideale pentru bucătării, laboratoare, producție de produse sterile, scări, zone de pregătire a alimentelor, etc.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 34 min ·
Am achiziționat aceste benzi pentru bunica mea și a fost foarte mulțumită. În sfârșit, sunt mai liniștită când merge la baie, îmi era mereu teamă că va cădea.
Comentariu Distribuiți
(13)
Sebastian D. 39 min ·
Alunecă teribil în dușul nostrum, așa că m-am bucurat când am văzut reclama. Ști cum este când ești bătrân…trebuie să fi mereu atent!
Comentariu Distribuiți
(6)
Maria F. 43 min ·
Sunt foarte mulțumită de această achiziție. Am comandat aceste benzi antiderapante pentru că îmi era teamă că ai mei copii pot cădea în baie și se pot răni. Netscroll, nota 10! ☺
Comentariu Distribuiți
(15)
Mirela B. 58 min ·
Cea mai bună achiziție pe care am făcut-o în ultima vreme! Mama, care mă dojenea că achiziționez tot felul de lucruri inutile, însă acum este foarte încântată de aceste benzi! ☺
Comentariu Distribuiți
(16)
Florian D. 23 min ·
Achiziție excelentă. Am comandat 2 seturi, unul pentru baie, iar celălalt pentru bucătărie, deoarece gresia din bucătărie este alunecoasă. Soția mea a fost foarte încântată de calitatea acestor benzi!
Comentariu Distribuiți
(12)
Victor L. 29 min ·
Mulțumesc pentru ajutorul oferit la înregistrarea comenzii. Livrare promtă, produs de o calitate foarte bună! Cu siguranță voi reveni cu alte comenzi!
Comentariu Distribuiți
(4)

Informații suplimentare

  • 6 x benzi autoadezive antiderapante

  • 2 x 38 cm

  • PVC

  • transparente

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.