Folie autocolantă cu efect de oglindă, DiamondMirror

47 comentarii
evaluare 4,3/5,0

Prețul inițial a fost: 162,00 lei.Prețul curent este: 129,00 lei.(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 129,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 109,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 97,00 lei/ set Economisiți 96,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 15 oameni vizionează în prezent acest produs

Cu ajutorul stickerelor oglindă DiamondMirror, nicio încăpere nu va mai fi slab luminată sau neinteresantă, le puteți aplica oriunde, pe o suprafață plană din lemn, sticlă sau plastic! Puteți pune aceste stickere frumos reflectorizante în baie, dormitor sau chiar pe hol.

  • Luminați orice încăpere.
  • Stickere autoadezive extrem de puternice.
  • Ușor de aplicat pe majoritatea suprafețelor
  • O gamă largă de aplicații
  • Ușor de întreținut
  • Viață lungă
  • Material: oglindă acrilică
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Camere luminoase și atractive

Când camera nu are suficientă lumină, pare mohorâtă, ceea ce afectează starea de spirit și bunăstarea generală a tuturor. Împreună cu oaspeții dumneavoastră vă veți simți cu siguranță mai relaxați și mai fericiți într-un spațiu plin de culoare, carismatic, pe care stickerele noastre îl evocă.

Aplicabilitate largă

Stickerele sunt foarte utile în baie pentru un machiaj perfect, cât și pentru o coafură îngrijită, pe hol, pentru alegerea unei costumații perfecte și în sufragerie pentru o iluminare mai bună.

Ușor de folosit

Stickerele sunt autoadezive și pot fi aplicate pe majoritatea suprafețelor, precum tavane, plastic, pereți, plăci ceramice, sticlă, lemn și chiar tapet!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Dumitru P. 36 min ·
Îmi place foarte mult cum se văd aceste stickere oglindă împreună cu tapetul 3DBrickWall, pe care l-am achiziționat tot de la dvs. Arată foarte frumos și când te-ai săturat de ele pot fi schimbate. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(12)
Alexandra N. 45 min ·
Livrare promptă, dacă mi-ați da o mână de ajutor la montat ar fi super? Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
HIlda H. 50 min ·
Uimitor cum câteva oglinzi pot schimba întreaga atmosferă a unei camere. Sunt plăcut surprins, felicitări Netscroll. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Mihai B. 45 min ·
În subsol, eu și colegii mei am înființat un adevărat om-peșteră, haha. Am pregătit ca la un bar, o canapea, o masă de biliar, fotbal de masă! Aceste stickere conferă spațiului un efect de club! Haideți la club…😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Victor L. 31 min ·
Se lipesc foarte bine pe perete, chiar dacă sunt puțin denivelate, din partea mea 4 stele din maxim 5. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)

Informații suplimentare

  • oglindă acrilică

  • stickerele Diamond Mirror au partea inferioară autoadezivă, care ese protejată cu o folie de protecție. Îndepărtați folia de protecție, iar apoi puteți monta stickerele pe orice suprafață plană, netedă, degresată și curată. A doua folie de protecție se află pe partea superioară a stickerelor. După ce îndepărtați folia vă puteți bucura de strălucirea stickerelor Diamond Mirror!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.