PackingBags, organizatoare pentru genți de voiaj (set de 6 bucăți)

48 comentarii
evaluare 4,8/5,0

99,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 85,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Aceste organizatoare pentru gențile de voiaj vin în diferite dimensiuni, astfel încât veți putea depozita tot ce aveți nevoie într-o excursie sau pentru camping! Organizatoarele sunt proiectate pentru a fi stivuite una peste alta pentru a economisi spațiu. Separați articolele de toaletă, pantofii, prosoapele, hainele curate și hainele murdare și asigurați astfel o igienă și curățenie excelente!

 • 6 dimensiuni diferite (3 gentuțe cu fermoar și 3 gentuțe tip portofel)
 • Economisiți spațiu în valiză sau rucsac
 • Se potrivesc perfect în orice valiză sau rucsac
 • Alegere perfectă pentru călătorii, camping, drumeții, etc.
 • Separați pantofii și hainele murdare de alte lucruri și asigurați o bună igienă
 • Aceste organizatoare sunt fabricate din materiale durabile și de înaltă calitate
 • Ideale pentru camping, călătorii de afaceri și, de asemenea, pentru utilizare zilnică
 • Fermoare puternice pentru o etanșare foarte bună
 • Culoare: negru/gri - alese aleatoriu
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Aceste organizatoare vă permit să vă organizați lucrurile în mod rațional și astfel economisiți cât mai mult spațiu în valiză!

Separați rufele murdare de cele curate, pantofii de haine și articolele de toaletă de documentele de călătorie!

Gentuțele cu fermoar au o plasă respirabilă, iar cele gen portofel se închid ermetic, astfel încât să puteți depozita hainele umede sau încălțămintea în ele!

Informații suplimentare

 • negru/gri – alese aleatoriu

 • poliester

 • 40 x 30 x 13 cm (organizator dimensiune mare cu fermoar), 31 x 28 x 13 cm (organizator dimensiune medie cu fermoar), 30 x 21 x 13 cm (organizator dimensiune mică cu fermoar), 34 x 27 (gentuță tip portofel mare), 26 x 26 (gentuță tip portofel medie), 26 x 17 cm (gentuță tip portofel mică)

 • Setul include 3 gentuțe diferite cu fermoar, care au plasă respirabilă, astfel încât să puteți depozita haine, lenjerie, prosoape etc. Celelalte 3 gentuțe tip portofel se închid ermetic, deci sunt ideale pentru rufe murdare, cosmetice, pantofi etc.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.