Perie de curățare jaluzelele, BlindsBrush

24 comentarii
evaluare 4,9/5,0

89,00 lei(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 66,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 17 oameni vizionează în prezent acest produs

7 perii din microfibre combinate într-un suport ergonomic realizat special pentru curățarea jaluzelelor și a obiectelor similare! BlindsBrush curăță 6 rânduri de jaluzele, atât în partea de sus, cât și în cea de jos simultan și le lasă perfect curate cu doar o periere!

 • Curățare de 2 ori mai rapidă
 • Curăță ambele părți ale jaluzelelor simultan
 • Mâner ergonomic pentru o curățare sigură
 • Perii din microfibre moi, dar eficiente
 • Utilizare multiplă: jaluzele orizontale și vertical, lamelele aparatului de aer condiționat… 
 • Lavabilă și reutilizabilă
 • Material: perie: 100% bumbac și țesătură din microfibre, mâner: ABS de înaltă calitate
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Curățați jaluzelele de 2 ori mai repede

BlindsBrush, perie cu design innovator, formată din 7 perii din microfibră combinate într-un suport ergonomic, ce curăță jaluzelele de ambele părți în același timp!

Utilizare ușoară, dar eficientă

Pur și simplu, de mânerul ergonomic introduceți periile între 6 rânduri ale jaluzelei! Periați la stânga și la dreapta pentru a colecta praful și murdăria!

Cel mai simplu mod de a curăța jaluzelele

Uitați de acea curățare de modă veche a jaluzelelor cu diferite prosoape ori lavete! BlindsBrush vă va reduce timpul de curățare la jumătate, vă va lăsa jaluzelele curate și fără praf, iar mâinile vă vor fi protejate!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 54 min ·
Ce produs simplu, dar eficient. Curățarea jaluzelelor a devenit destul de ușoară cu acestă perie! O recomand cu drag tuturor! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Florian D. 37 min ·
Treaba mea este să curăț aparatele de aer condiționat și sunt încântat să curăț fanta de aerisire cu această perie grozavă! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
HIlda H. 26 min ·
Curățarea jaluzelelor a fost un adevărat coșmar pentru mine! Frecarea fiecărei lamele separat m-a obosit chiar înainte de a începe să lucrez! Acum curăț 6 rânduri o data și o fac foarte bine! Un produs grozav!
Comentariu Distribuiți
(6)
Vasile B. 45 min ·
L-am folosit pentru a curăța obloanele de la cabana noastră! În sfârșit am scăpat cu ușurință de polenul care se aduna între lamele!
Comentariu Distribuiți
(16)

Informații suplimentare

 • perie: 100% bumbac și țesătură din microfibre, mâner: ABS de înaltă calitate

 • spălați cu detergent și apă

 • jaluzele orizontale și vertical, fanta aparat aer condiționat

 • Pur și simplu apucați mânerul și introduceți periile între 6 jaluzele! Mișcați BlindsBrush la stânga și la dreapta pentru a colecta praful și murdăria!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.