PivotAdapt adaptor cu cap magnetic pivotant

21 comentarii
evaluare 4,0/5,0

Prețul inițial a fost: 129,00 lei.Prețul curent este: 98,00 lei.(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 19 oameni vizionează în prezent acest produs

Adaptorul PivotAdapt permite accesul ușor pentru înșurubare chiar și în locuri care ar reprezenta un obstacol pentru bormașinile obișnuite. Capul reglabil permite o înclinație de până la 20 grade. Este ușor de utilizat, deoarece se potrivește la toate bormașinile. 

  • Se potrivește la toate bormașinile
  • Permite înșurubarea cu o singură mână
  • Ajungeți cu ușurință în zonele greu accesibile
  • Unghi reglabil
  • Îmbunătățește performanța bormașinii dumneavoastră
  • Fabricat din cel mai bun oțel pentru o durată de viață lungă
  • Ușor de utilizat cu axă magnetică
  • Dimensiuni: 88 x 10 x 6.35 mm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Adaptor cu cap pivotant pentru mașinile de găurit și înșurubat

Adaptorul PivotAdapt vă oferă o înșurubare facilă chiar și în locurile greu accesibile. Este simplu de folosit, deoarece se potrivește tuturor mașinilor de înșurubat și găurit și poate fi schimbat după bunul plac.

2 moduri de utilizare

Puteți folosi acest adaptor în 2 moduri. Primul mod este înșurubarea plană, care permite un acces facil și o înșurubare precisă. Al doilea mod este înșurubarea în unghi, care vă permite accesul ușor în locurile greu accesibile.

Înșurubarea cu 1 mână

Uitați de acele zile când trebuia să țineți bormașina într-o mână și șurubul în cealaltă. Capul magnetic permite prinderea șurubului cu ușurință și folosirea unei singure mâini.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Dumitru P. 49 min ·
Livrare promptă, produs de calitate. Își face treaba foarte bine, cu siguranță voi mai comanda unul pentru fratele meu. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Andrei P. 21 min ·
După 2 ani am înlocuit cu succes rafturile din dulap, soția este fericită și noi suntem fericiți, vă mulțumesc. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(12)
Daniela P. 17 min ·
Să spună cineva din nou că femeile nu sunt pentru unelte! Cu ajutorul acestui adaptor, am îndeplinit o dorință mult prețuită și am reparat cu succes casa din grădină.
Comentariu Distribuiți
(7)
Vasile B. 34 min ·
Sunt atât de recunoscător... Cu ajutorul acestui adaptor, economisesc timp, bani și răbdare! Mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(7)
Maria F. 22 min ·
Folosind acest adaptor, înșurubarea a devenit ... atât de ușoară! După ce îl veți încerca cu siguranță îmi veti da dreptate! Netscroll sunteți cei mai buni!
Comentariu Distribuiți
(12)

Informații suplimentare

  • 88 x 10 x 6.35 mm

  • oțel, magnet

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.