Plantator de bulbi si usturoi, SeedTransplanter

17 comentarii
evaluare 4,9/5,0

112,00 lei(-13%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 95,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

SeedTransplanter, unealtă pentru plantat bulbii, va facilita plantarea, găurile de plantare fiind suficient de mari și adânci. Această unealtă este fabricată din oțel de calitate și este extrem de ușor de utilizat, deoarece îl puteți folosi cu o singură mână.

  • Instrument pentru o plantare mai facilă a bulbilor
  • Crestături puternice și ascuțite
  • Material de calitate
  • Mâner ergonomic
  • Un instrument de grădinărit foarte practic
  • Greutate: 260 g
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Accesoriu practic pentru grădinit

Instrumentul SeedTransplanter pentru plantat bulbii va facilita plantarea, găurile de plantare fiind suficient de mari și adânci. Această unealtă este fabricată din oțel de calitate și este extrem de ușor de utilizat, deoarece poate fi folosită cu o singură mână.

Instrument cu crestături ascuțite

Acest instrument are crestături puternice și ascuțite care facilitează pătrunderea în sol. Tot ceea ce trebuie să faceți este să introduceți instrumentul în pământ, să îl răsuciți și să scoateți pământul, economisind astfel mult timp.

Material de calitate

Unealta de plantare SeedTransplanter este extrem de practică, este fabricată din oțel cromat, fiind rezistentă la uzură și împotriva ruginii.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mihai B. 47 min ·
O unealtă de grădinărit de foarte bună calitate
Comentariu Distribuiți
(6)
Mariana C. 45 min ·
Este excelentă! Recomand tuturor!
Comentariu Distribuiți
(12)
Daniela P. 27 min ·
Livrare promtă, calitate foarte bună!
Comentariu Distribuiți
(4)
Maria F. 53 min ·
Un instrument excelent, foarte util pentru plantarea bulbilor. Salvați foarte mult timp! Mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(9)

Informații suplimentare

  • 260 g

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.