Plant Paper, Rolă fertilizatoare pentru gazon

29 comentarii
evaluare 4,9/5,0

106,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 96,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 86,00 lei/ set Economisiți 60,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs

PLANT PAPER!   Soluția ALL IN ONE pentru creșterea gazonului! ”Plant Paper” ajută semințele să crească prin asigurarea nutrienților necesari. Protejează semințele de a fi îndepărtate de apă sau de a fi mâncate de păsări oferind astfel o rată de prindere a semințelor cât mai mare. Concepută atât pentru vreme cu soare puternic cât și pentru zone cu umbră deasă, structura acestei role poate rezista chiar și în condiții de secetă pronunțată.

  • Semănați, rulați, stropiți și priviți cum crește!
  • All In One – Fertilizator, izolator și protector pentru gazonul dumneavoastră
  • Ajută gazonul să crească
  • Ușor de utilizat prin sistemul ”Roll out”
  • Perfect pentru zone călduroase, umbră și chiar terenuri în pantă
  • Dimensiune 20 cm x 300 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
1.Plantați, 2. Acoperiți cu ”Plant Paper”
Pentru început plantați semințele de gazon, apoi acoperiți terenul plantat cu rola fertilizatoare ”Plant Paper”. Udați și veți vedea cum începe să crească! ”Plant Paper” este un produs fertilizator all in one, ușor de folosit, care va ajuta gazonul dumneavoastră să crească mai bine ca niciodată!
Ușor de folosit!
Rola ”Plant Paper” este ușoară, simplu de rulat și revitalizează zonele deteriorate sau recent plantate din gazonul dumneavoastră. ”Plant Paper” ajută semințele să crească prin asigurarea nutrienților necesari. Protejează semințele de a fi îndepărtate de apă sau de a fi mâncate de păsări oferind astfel o rată de prindere a semințelor cât mai mare. Concepută atât pentru vreme cu soare puternic cât și pentru zone cu umbră deasă, structura acestei role poate rezista chiar și în condiții de secetă pronunțată.

Informații suplimentare

  • 20 cm x 300 cm

  • 1 x Rolă ”Plant Paper” pentru gazon

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.