Plivire cârlig reglabil Role Crack weeder cap, CleanGarden

9 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 242,00 lei.Prețul curent este: 120,00 lei.(-50%)

Alegeți cantitatea:

1x 120,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 106,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 96,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 12 oameni vizionează în prezent acest produs

Un instrument simplu dar foarte eficient care funcționează pe același principiu ca un mop. Pur și simplu așezați-l peste o fisură sau crăpătură cu buruieni din aleea dumneavoastră și începeți să smulgeți aceste buruieni. Este perfect pentru alei, trotuare, terase și podele din lemn!

  • Îndepărtează buruienile oriunde
  • Nu mai este nevoie să vă aplecați sau să îngenunchiați
  • Grădină îngrijită fără chimicale
  • Conector reglabil pentru orice mâner (nu este inclus)
  • Confecționat din oțel inoxidabil durabil
  • Material: Oțel inoxidabil + ABS
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Îndepărtați rapid buruienile în doar câteva minute
Aveți nevoie să curățați atât aleea cât și podeaua terasei dumneavoastră pentru o petrecere în aer liber în această seară? CleanGarden vă permite să îndepărtați buruienile, atât de pe aleea si trotuarul din fața casei dumneavoastră, cât și de pe o terasă sau podea mai înguste, în doar câteva minute. După ce ați terminat de smuls buruienile din crăpături, le puteți îndepărta foarte simplu cu o mătură, aleea dumneavoastră fiind curată foarte repede.
Gata cu aplecatul și îngenunchiatul
Gata cu îngenunchiatul sau aplecatul pentru a smulge buruienile. Gata cu mirosurile substanțelor chimice de pe hainele și pielea dumneavoastră. CleanGarden este convenabil și simplu de utilizat, puteți alege să instalați mânerul corespunzător în funcție de înălțimea dumneavoastră, astfel încât oricine, de la copii la adulți, să-l poată folosi confortabil, fără a fi nevoie să vă aplecați. S-a terminat cu îngenunchiatul dumneavoastră pentru smulgerea buruienilor!
Conector reglabil care se potrivește oricărui mâner
Sistemul de prindere al mânerului este ajustabil, ca atare se poate atașa orice fel de mâner (nu este inclus în pachet). Reglați și fixați cu ajutorul șuruburilor, și este gata de folosit. CleanGarden este un ajutor excelent pentru întreaga familie. Acum puteți petrece mai puțin timp pentru îndepărtarea buruienilor și mai mult timp pentru activitățile dumneavoastră preferate.

Informații suplimentare

  • Oțel inoxidabil + ABS

  • 400 g

  • 1x GardenCleaner instrument de îndepărtat buruienile (fără coadă).

  • Atașați orice mâner sau orice coadă la ce lungime doriți și folosiți șuruburile din pachet pentru fixare.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.