Pompa de vid pentru haine si alimente, VacuumPump

46 comentarii
evaluare 4,9/5,0

134,00 lei(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 134,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 116,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 102,00 lei/ set Economisiți 96,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 12 oameni vizionează în prezent acest produs

Păstrați alimentele proaspete mai mult timp, în frigider, congelator, sau în cămară cu VacuumPump!
Această pompă automată pentru vidat este perfectă pentru bucătărie, însă poate fi folosită oriunde! Este foarte simplu de utilizat. Puneți alimentele, hainele, sau orice produs doriți în punga specială de vidat, cu ajutorul clemei închideți ermetic punga, iar apoi folosiți pompa până când tot aerul este evacuat.

 • Mini pompă de vidat cu compresie automată
 • Perfectă pentru depozitarea alimentelor și a hainelor
 • Videază printr-o simplă apăsare de buton
 • Păstrează alimentele proaspete și sănătoase
 • Economisiți până la 75% spațiu în dulapul dumneavoastră
 • Este portabilă și poate fi utilizată în călătorii, la picnic, pescuit, etc.
 • Reîncărcabilă
 • Materiale: ABS, PA si PE
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Păstrați alimentele proaspete
VacuumPump asigură închiderea ermetică a alimentelor în punga specială de vidat, păstrându-le proaspete și sănătoase pentru mai mult timp! Folosind VacuumPump, vitaminele și nutrienții nu se vor mai pierde. Este ideală pentru gătitul Sous Vide (vidat și gătit la o temperatură constantă), pentru păstrarea mezelurilor, brânzeturilor sau a altor produse refrigerate, cât și pentru alimentele din cămară!
Vidare printr-o simplă apăsare
VacuumPump creează etanșare prin vidare cu o simplă apăsare! Conectați punga specială de vidat la pompă, apăsați butonul, asteptați câteva secunde pentru a etanșa perfect și veți avea parte de un ambalaj perfect vidat. Atunci când folosiți pentru a depozita hainele în dulap, cu VacuumPump puteți economisi până la 75% spațiu în dulapul dumneavoastră!
Dispozitiv de etanșare prin vidare portabil
Pompa de vidat și pungile speciale pentru vidat pot fi folosite nu numai acasă, ele pot fi luate și folosite oriunde, cum ar fi: camping în aer liber, la pescuit, drumeții, picnic, călătorii, etc. Pungile speciale pentru vidat sunt refolosibile, non-toxice, dintr-un material rezistent, pot fi curățate cu oțet sau detergent de vase și apă caldă, iar apoi vor trebui uscate și sunt gata de folosit. Acest proces poate fi repetat.

Informații suplimentare

 • ABS, PA si PE

 • 320 g

 • 1x pompă pentru vidat, 1x cablu USB de alimentare, 6x saci de vid

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.