Press Push, conector pentru toate tipurile de pistoale de lubrifiere

45 comentarii
evaluare 4,6/5,0

109,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 109,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 93,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 82,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Conectorul profesional pentru pistolul de lubrifiere Press Push este indispensabil pentru necesitatile complexe de intretinere a utilajelor.

  • Pentru toate tipurile de pistole: pneumatice, manuale, electrice, pe baterie
  • Pentru toate tipurile de duze de lubrifiere
  • Rezistent la presiune
  • Etansare exceptionala, fara scurgeri
  • Material: aliaj de aluminiu
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
ELEGANTA LUBRIFIERI
Conectorul Press Push rezolva cu eleganta toate problemele de lubrifiere. Pur si simplu conectati-l la orice atasament al pistolului de lubrifiere. O parghie si un dispozitiv glisant special concepute ataseaza in siguranta capul de lubrifiere la duza de lubrifiere, si creeaza o fixare impermeabila. Uleiul de lubrifiere este eliberat cu usurinta din pistolul sub presiune, fara scurgeri, indoire si uzura.
UNIVERSAL
Potrivit pentru toate pistolele de lubrifiere standard – cu fitinguri de 1/8 si pentru toate tipurile de duze obisnuite de ungere, conform specificatiilor SAE si Zerk (metric). Foarte utile pentru arbori cardanici, osii, capete de combina si alte piese ce necesita lubrifiere. Presiunea maxima de lucru este de 10000psi sau 690 bari.

Informații suplimentare

  • aliaj de aluminiu

  • 0.135 kg

  • 15 cm X 5 cm X 3 cm

  • argintiu

  • 1x Press Push duza de ungere (furtunul nu este inclus)

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.