ProfilStar, dispozitiv pentru reproducerea precisă a profilelor

43 comentarii
evaluare 4,4/5,0

Prețul inițial a fost: 146,00 lei.Prețul curent este: 98,00 lei.(-33%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 88,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 73,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

ProfilStar copiază cu exactitate forma și dimensiunea marginilor, profilelor și contururilor și vă permite să creați formele care se vor potrivi perfect. Pur și simplu apăsați ProfilStar pe marginea pe care doriți să o conturați și veți avea acel profil perfect copiat! Puteți contura cu ușurință profilul pe orice material pe care doriți să-l tăiați, iar lucrarea se va face rapid, precis și fără efort!

  • Permite crearea unei copii precise, rapide și ușor de realizat
  • Puteți realiza profile și contururi pentru țevi, colțuri, margini, etc
  • Un dispozitiv excelent  pentru toți pasionații de lucrări bricolaj.
  • Design rezistent și durabil
  • Material: ABS plastic de înaltă calitate
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Copierea perfectă a tuturor formelor neregulate
La poziționarea inițială, ProfilStar va copia simultan forma și dimensiunea profilului pe care doriți să îl reproduceți, economisind astfel timp și muncă suplimentară. Forma copiată va rămâne nemodificată până la o nouă utilizare. Pur și simplu desenați conturul pe materialul pe care doriți să-l tăiați și munca dumneavoastră este aproape gata! Simplu, rapid și precis!
Duplicare rapidă, simplă și precisă
ProfilStar este foarte util mai ales pentru formele neregulate, care sunt foare greu de reprodus. Este perfect pentru conturarea țevilor! De asemenea poate fi folosit la instalarea pardoselilor din dale, parchet, gresie, etc. Pur și simplu desenați conturul pe materialul dorit și începeți să taiați.
Un dispozitiv necesar
ProfilStar are o riglă încorporată, care simplifică și mai mult măsurarea și tăierea. Este fabricat din plastic ABS de foarte bună calitate, rezistent, durabil și potrivit pentru toți pasionații de lucrări de bricolaj. ProfilStar este un dispozitiv profesional și un cadou pe cinste pentru toți meseriașii!

Informații suplimentare

  • ABS plastic de înaltă calitate

  • 146x105x26 mm

  • 0-12 cm

  • albastru turcoaz

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.